CHRISTY THEORIES

5 διαφορετικά σημεία που μπορείς να δέσεις το φουλάρι σου

24MEDIA

Μία εβδομάδα πριν, μιλήσαμε για το φουλάρι και τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να το δέσεις στο λαιμό. Η Klelia Andrali που αγαπά τα μεταξωτά φουλάρια και τα prints -γι' αυτό είναι τόσο όμορφα αυτά που φτιάχνει- δεν αρκείται μόνο στους κλασικούς τρόπους. Το ίδιο κι εγώ. Μου αρέσει να φοράω το φουλάρι στο λαιμό αλλά όχι μόνο. Έχω δοκιμάσει ήδη να το βάλω στα μαλλιά και στη μέση, αντί για ζώνη.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Σκέφτηκα, λοιπόν, αφού είχα την Klelia, τα φουλάρια και τα υπέροχα ρούχα της, να σου δείξω που μπορείς να δέσεις το φουλάρι σου εκτός από το λαιμό και να έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα. Ξεκινάω λοιπόν, με σειρά από πάνω προς τα κάτω.

Λαιμός

Ξεκινάω από τα κλασικά. Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό κρατώντας ένα φουλάρι είναι να το βάλεις στο λαιμό σου. Μικρό ή μεγάλο, είναι το αξεσουάρ που θα δώσει μία στιλάτη νότα σε κάθε outfit. Ένας απλός κόμπος αρκεί, αλλά σου θυμίζω ότι έχεις κι άλλες επιλογές.

24MEDIA

 

24MEDIA

Πλάτη

Είναι πολύ κοντά στους κλασικούς τρόπους δεσίματος ενός φουλαριού αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει ξεχαστεί λίγο. Ένα μεγάλο φουλάρι, διπλωμένο έτσι ώστε να σχηματίζει ένα τρίγωνο, θα δώσει μία επιπλέον πινελιά στο σύνολο. Μπορείς είτε να παίξεις με τα χρώματα και τα prints, είτε να δώσεις χρώμα σε ένα λευκό πουκάμισο ή top με ένα πολύχρωμο φουλάρι.

24MEDIA

24MEDIA

 

Χέρι

Έχεις σκεφτεί αντί για ένα statement βραχιόλι να δέσεις ένα φουλάρι στον καρπό σου; Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, αντίθετα είναι εντυπωσιακή και θα δεις ότι θα ανανεώσει με έναν διαφορετικό τρόπο το στιλ σου.

24MEDIA

24MEDIA

Μέση

Ένα μεγάλο φουλάρι μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει τη ζώνη σε ένα outfit. Εγώ το δοκίμασα πάνω από το απίθανο shirt dress της Κλέλιας, αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις ακόμα και πάνω από το σακάκι σου ή ένα λεπτό πανωφόρι.

24MEDIA

 

24MEDIA

Πόδι

Αν θες λίγο πιο ανατρεπτικό αποτέλεσμα με τη χρήση του φουλαριού στο outfit σου, τότε δοκίμασε να το τυλίξεις γύρω από τον αστράγαλό σου. Εδώ το βλέπεις με mini φούστα και sneakers, αλλά εξίσου όμορφο θα δείχνει με το cropped τζιν παντελόνι σου και ένα ζευγάρι mules.

24MEDIA

 

24MEDIA

 

Bonus: Κεφάλι

24MEDIA

Επειδή η μόδα κάνει κύκλος και οι δεκαετίες έχουν αναβιώσει στιλιστικά, είπα να μπω κι εγώ στο παιχνίδι.

24MEDIA

Εδώ με την Κλέλια, προτείνουμε ακόμα έναν εναλλακτικό τρόπο να φορέσεις ο φουλάρι σου.

24MEDIA

Η σκυτάλη στη Δέσποινα Δημά, η οποία μας τσάκωσε την ώρα της φωτογράφισης, ντύθηκε αλά Klelia Andrali, φωτογραφήθηκε από την Φραντζέσκα και παρέλαβε τη δημιουργό για μία συνέντευξη που θα διαβάσεις σύντομα στο Ladylike.gr.

Τα φουλάρια της Klelia Andrali καθώς και τα ρούχα που φοράω μπορείς να τα βρεις στο www.kleliaandrali.co.uk

Facebook: KleliaAndraliFashionBrand

Instagram: kleliaandrali