FASHION SHOW

Το μαγικό Couture show της Celia Kritharioti στο Παρίσι

Η Celia Kritharioti ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στο Παρίσι, έχοντας στις αποσκευές τις όλη εκείνη τη χρυσόσκονη που απαιτείται για να παρουσιάσει ένα τέτοιο couture show, όπως αυτό που είδαν όσοι βρέθηκαν στην παριζιάνικη Σχολή Καλών Τεχνών (Ecole des Beaux Arts). Η ελληνίδα σχεδιάστρια απέδωσε με τον πιο μαγικό τρόπο την έμπνευσή της, παρουσιάζοντας τη συλλογή "Cirque des couleurs" για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019. 

Ένα ζωηρό χρωματολόγιο, με την παστέλ οικογένεια να είναι παρούσα και να ισορροπεί την ζωντάνια του πορτοκαλί και την ένταση του κόκκινου ήταν αυτό που απέδωσε την εικόνα του τσίρκου, όπως την φαντάστηκε η Celia Kritharioti.

Ταφτάδες και μεταξωτά τούλια, κρόσσια από πολύτιμους λίθους και φτερά ήταν όλα εκείνα τα συστατικά που βοήθησαν τις δημιουργίες να μοιάζουν αέρινες, παραμυθένιες και μαγικές στο catwalk, το οποίο στήθηκε για να τις φιλοξενήσει.

 

 

 

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες με τις περίτεχνες λεπτομέρειες συμπληρώνονταν από embroidered καλσόν που προσέδιδαν επιπλέον πολυτέλεια στα mini φορέματα, ενώ τα παπούτσια που ήταν αποκλειστική συνεργασία της Celia Kritharioti με τον Tsakiris Mallas ολοκλήρωναν το κάθε look με έναν τρόπο μοναδικό.

Πολυτελές σατέν και glitter έντυνε τα slingback shoes με τα ιδιαίτερα τακούνια που κινούνταν κι αυτά χρωματικά στην παλέτα που είδες παραπάνω και χάριζαν στο αποτέλεσμα ακόμα περισσότερη θηλυκότητα.