FASHION SHOW

Το κλασικό καρό της Burberry παίρνει τα χρώματα του ουράνιου τόξου

Η τελευταία ραγδαία άνοδος του κλασικού βρετανικού brand Burberry οφείλεται ξεκάθαρα στον Christopher Bailey, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία από το 2014 και κατάφερε να τον εκτοξέυσει εμπορικά κι όχι μόνο. Ο Bailey ήταν ο πρώτος ομοφυλόφιλος που το είχε παραδεχτεί δημόσια και κατείχε υψηλή θέση διοικητικά και αυτό έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την πορεία του στην Burberry, η οποία θα τελειώσει τον επόμενο μήνα.

To fashion show που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας θα είναι το τελευταίο που θα φέρει την υπογραφή του Christopher Bailey και ο ίδιος αποφάσισε να το αφιερώσει LGBTQ κοινότητα, στηρίζοντας με τον δικό του τρόπο τα δικαιώματά της.

 

«Η τελευταία μου συλλογή εδώ στον Burberry είναι αφιερωμένη και υποστηρίζει ορισμένες από τις καλύτερες και φωτεινότερες οργανώσεις που βοηθούν τη LGBTQ + νεολαία σε όλο τον κόσμο», δήλωσε, προϊδεάζοντας για το fashion show που θα δούμε σε αυτή την εβδομάδα μόδας.

Το κλασικό καρό που είναι πια σήμα κατατεθέν του οίκου, θα πάρει τα χρώματα του ουράνιου τόξου, τα οποία είναι αυτά της διεθνούς αναγνωρισμένης σημαίας ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας και θα είναι το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Bailey από τον οίκο Burberry, μαζί με δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που στηρίζουν τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/burberry