SHOPPING

Οδηγός αγοράς: 5 Zara πανωφόρια κάτω των 100 ευρώ

Σιγά σιγά πρέπει να αρχίσεις να μπαίνεις σε χειμερινό mood. Ακόμα ο καιρός δεν σε βοηθά, αλλά δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα χρειαστείς τα πραγματικά χειμωνιάτικα ρούχα σου. Φυσικά μέσα σε αυτά, συμπεριλαμβάνονται και τα πανωφόρια, που φέτος έχουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο street style. Ακολουθούν κι αυτά τις τάσεις, ντύνονται με αυτές και συχνά γίνονται τα statement στοιχεία που χρειάζεσαι για το προσωπικό σου στιλ.

Αν θες όμως, να έχεις παραπάνω από ένα, τότε πρέπει να είσαι προσεκτική στις επιλογές και φυσικά στο budget που έχεις να ξοδέψεις. Μην λειτουργήσεις παρορμητικά και πάρεις αυτό που θα σου «γυαλίσει» από τη βιτρίνα ή θα σου πεταχτεί σε διαφήμιση ενώ χαζεύεις στο Instagram. Δες πρώτα τι έχεις στην ντουλάπα σου, ψάξε λίγο καλύτερα και μετά δες ποιο θα σου φανεί πραγματικά χρήσιμο, ποιο σου λείπει. Κι αν δεν θες να ψάχνεις και να ξοδέψεις μία περιουσία, εδώ σου έχω τα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια από τη Zara και κανένα δεν κοστίζει πάνω από 100 ευρώ.

Καρό

Check knit coat, 49.95€

Είναι πολύ πιθανό, το καρό να είναι πρώτο στις προτιμήσεις σου φέτος ακόμα κι αν θες να αγοράσεις παλτό. Το σίγουρο είναι ότι έχεις αρκετές επιλογές και όπου κι αν καταλήξεις μάλλον δεν θα το μετανιώσεις.

Vinyl – puffer

Vinyl – effect puffer jacket, 59.95€

Δύο από τις πιο εκκεντρικές τάσεις σε ένα μπουφάν. Το glossy vinyl και το ογκώδες puffer ενώνονται και σου χαρίζουν ένα εντυπωσιακό μπουφάν για στιλάτες εμφανίσεις.

Leopard print

Textured leopard print coat, 89.95€

Τα animal prints φέτος είναι παντού και προφανώς και στο παλτό σου. Αν χρειάζεσαι ένα statement πανωφόρι αυτή τη χρονιά, μη διαστάσεις να επιλέξεις ένα leopard print.

Camel

Oversized double-breasted coat, 99.95€

Κλασική αξία που θα φορέσεις σαφέστατα αυτή τη σεζόν και θα συνεχίσεις για πολλές ακόμα. Ένα camel παλτό είναι πάντα χρήσιμο, το έχουμε ξαναπεί άλλωστε.

Κοτλέ

Double-breasted corduroy coat, 79.95€

Μπορεί ακόμα να μην το έχει συνηθίσει το μάτι σου αλλά δεν θα αργήσεις να νιώσεις το κοτλέ οικείο. Δεν θα είναι καθόλου κακή ιδέα λοιπόν, αν φέτος δεν μείνεις σε ένα κοτλέ παντελόνι, αλλά επενδύσεις και σε ένα παλτό.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends