FASHION NEWS

Jennifer Aniston: Φωτογραφίζεται topless και παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης

Τι κι αν έκλεισε πριν λίγους μήνες, τα 50; Η Jennifer Aniston σιχαίνεται τα κλισέ του τύπου, ότι «οι γυναίκες μετά τα 40 δεν μπορούν να είναι σέξι» και το ίδιο και εμείς. Το γεγονός, λοιπόν, ότι φωτογραφήθηκε από τον Alexi Lubomirski για το Harper's Bazaar και σε μία από τις φωτογραφίες ποζάρει topless, το μόνο που μας προκαλεί αυτό είναι συναισθήματα έμπνευσης. Και αυτό, γιατί μας αρέσει όταν βλέπουμε πιο "ώριμες" γυναίκες, γεμάτες με αυτοπεποίθηση να εκφράζουν την θηλυκή τους πλευρά.

Η Aniston φοράει δερμάτινο σορτς Hermes

Τι μας άρεσε από την φωτογράφηση

Παρ’ όλο το σούσουρο που έχει δημιουργηθεί για την εν λόγω φωτογραφία, δεν θέλουμε να σταθούμε σε αυτή. Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα, άξια προσοχής απ’ αυτό το editorial που η topless εικόνα της Aniston, είναι το λιγότερο. Για παράδειγμα, πιο αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός ότι της παίρνει συνέντευξη η κωμικός και συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία, “First Ladies” Tig Notaro, παρά η σέξι φωτογραφία της.

 Η Jennifer Aniston με φόρεμα Saint Laurent και σκουλαρίκια Van Cleef Arpels

Επίσης, τα looks της φωτογράφησης (τα οποία επιμελήθηκε ο fashion director του περιοδικού, Miguel Alberto Enamorado) που μας παραδίδουν μαθήματα στιλ, μέσα από το διακριτικό glam που προσφέρουν, είναι κάτι πιο χρήσιμο για εμάς.

Mε καπέλο Dior

Ίσως όμως να είναι η όλη συμπεριφορά που λαμβάνουμε από την Aniston (σε συνέντευξη και φωτογραφίες) που τελικά να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον περισσότερο, παρά οτιδήποτε άλλο. Από τις απαντήσεις του τύπου «πιστεύω ότι έχουμε πολλές αδερφές ψυχές. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μία και μοναδική» και ο τρόπος που υποστηρίζει τα looks της φωτογράφησης, η Aniston παραδίδει μαθήματα στιλ και αυτοπεποίθησης. Δύο στοιχεία άμεσα συνδεδεμένα με το στιλ μας εξάλλου.

Τι παρατηρήσαμε στα looks του editorial

Έχοντας παρακολουθήσει το στιλ της Jennifer Aniston τα τελευταία 20 χρόνια, γνωρίζουμε ότι η ηθοποιός έχει αυτό το χαλαρού ύφους “California girl” στιλ το οποίο την χαρακτηρίζει απόλυτα. Οι γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις είναι η χρωματική παλέτα που επιλέγει στην καθημερινότητά της και με παρόμοια λογική αποφάσισε ο Enamorado να αντιμετωπίσει και τις εμφανίσεις της για την φωτογράφηση.

Με σακάκι Saint Laurent

Έμεινε πιστός, λοιπόν, στο στιλ της Aniston, προσφέροντας όμως ένα πιο κομψό και glam αποτέλεσμα, ένα το οποίο έχουμε δει να υποστηρίζει πολλάκις η ηθοποιός με τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.

 Φόρεμα Ralph Lauren

Με ένα πιο εκλεπτυσμένο τρόπο, τα looks, από το αστραφτερό Ralph Lauren φόρεμα, την ολόσωμη, tailored μαύρη φόρμα, αλλά και το cut-out μαύρο Hermes μαγιό, είχαν την σωστή ισορροπία θηλυκότητας και κομψότητας.

 Ολόσωμη φόρμα Ralph Lauren και παπούτσια Jimmy Choo

Το σημαντικότερο της υπόθεσης; Η Jennifer Aniston κατάφερε να τα υποστηρίξει όλα άψογα και αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα στιλ που παίρνουμε από την φωτογράφησή της για το Harper’s Bazaar. Αυτό μας είναι αρκετό.

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/harpersbazaarus/