ΜΟΔΑ

9 νέα μοντέλα που θα λάμψουν το 2015

Καλή η Kate Moss ακόμα καλύτερη η Naomi Campbell αλλά να μη δούμε και νέα κορίτσια να φωτογραφίζονται σε καμπάνιες και εξώφυλλα; Να μη δούμε ''νέο αίμα'' να πλημμυρίζει τις πασαρέλες;

Με τη βοήθεια της Vogue βρήκαμε τα 9 νέα μοντέλα που θα μας απασχολήσουν το 2015. Η νέα χρονιά θα έχει φρεσκάδα, γήινη ομορφιά, λαμπερά μάτια και λάμψη.

Τα πρότυπα αλλάζουν και τα φρύδια παραμένουν στη θέση τους. Φτάνει πια με την πλαστική ομορφιά. Το κορίτσια που θα πρωταγωνιστήσουν είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Πλούσια χείλια, μεγάλα μάτια και φρύδια κανονικά στη θέση τους. Ξανθιές, μελαχρινές και μαυρομάλλες. Από όλα έχουμε, για όλα τα γούστα.

Για τα κορμιά τους δε θα θέλαμε να μιλήσουμε γιατί έχουν μεσολαβήσει και οι γιορτές και σίγουρα θα έχετε (έχουμε) φάει μελομακάρονα, βασιλόπιτα, δίπλες και κουραμπιέδες. Πόδια φοβερά, κοιλιά επίπεδη, χέρια γυμνασμένα, οπίσθια σμιλεμένα.

Hailey Baldwin: Νέα Υόρκη, Romee Strijd: Ολλανδία, Olympia Campbell: Λονδίνο, Kelly Gale: Ολλανδία, Bella Hadid: Λος Άντζελες, Josie Canseco: Λος Άντζελες, Maartje Verhoef: Ολλανδία, Ine Neefs: Βέλγιο, Taylor Hill: Κολοράντο. Απολαύστε τις.

Hailey Baldwin

 

Romee Strijd

 

Olympia Campbell

 

Kelly Gale

 

Bella Hadid

 

Josie Canseco

 

Maartje Verhoef

 

Ine Neefs

 

Taylor Hill

 

 

Για μόδα, μόνο στο Ladylike.gr

Τα στιλιστικά trends του 2015

Οι 20 πιο ωραίες γούνες της αγοράς

8+1 τρόποι να ανανεώσεις τα basics της γκαρνταρόμπας σου με παπούτσια και αξεσουάρ

Η νέα διαφημιστική καμπάνια D&G είναι σκέτη κόλαση