ΜΟΔΑ

3 χρωματικοί συνδυασμοί για να ανανεώσεις τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

ΙmaxTree

Disclaimer: είμαι άνθρωπος που αγαπά το μαύρο. Και το καφέ. Και το χακί. Και το λευκό. Με λίγα λόγια όλες τις ουδέτερες και -για πολλούς-, βαρετές αποχρώσεις. Παρ' όλα αυτά, είμαι και λίγο «αντίθετος» άνθρωπος (η μητέρα μου θα με έλεγε αντιδραστική, αλλά ΟΚ). Δηλαδή, όταν κάποιος μου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, εγώ θέλω να το κάνω. Όταν, λοιπόν, οι σχεδιαστές ή οι άγραφοι κανόνες της μόδας λένε ότι οι έντονες αποχρώσεις φοριούνται μόνο την άνοιξη ή το καλοκαίρι, εγώ αντιδράω σε αυτό.

Διάβασε ακόμη: Οι φθινοπωρινές τάσεις στα χρώματα. Προετοιμάσου για την πιο πολύχρωμη σεζόν

Και αυτό, για έναν βασικότατο λόγο: βαριέμαι τα κλισέ. Η ιδέα ότι πρέπει να περάσω μια ολόκληρη σεζόν με περιορισμένη χρωματική παλέτα -ακόμα και αν με αντιπροσωπεύει αυτή η παλέτα-, με κάνει να αντιδράω μέσα μου και να θέλω να αλλάξω συνήθειες. Γι’ αυτό και φέτος το φθινόπωρο, έχω βαλθεί να συμπεριλάβω ενδιαφέροντες χρωματικούς συνδυασμούς στα everyday -και όχι μόνο- looks μου.

Δες ακόμη: Πώς να φορέσεις το φούξια, το απόλυτο micro-trend του φθινοπώρου

Μια ματιά στη street style μόδα και οι ιδέες πολλές. Μιας και οι τάσεις από τις πασαρέλες θέλουν να βάλουμε τις bold αποχρώσεις στα φθινοπωρινά μας looks, έτσι κι αυτές οι fashionistas αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο, προσφέροντάς μας τελικά stylish outfits και ιδέες για τα πιο cool χρωματικά combos.

Κίτρινο + Μπλε

ΙmaxTree

ΙmaxTree

Αν και έντονες αποχρώσεις και οι δυο, το γεγονός ότι το μπλε πρόκειται για ένα ψυχρό χρώμα και το κίτρινο για ένα θερμό, τελικά τα κάνει συνδυαστικά να ταιριάζουν μεταξύ τους. Αν θέλεις όμως ένα χρώμα για να ηρεμήσεις την ένταση των δυο αυτών χρωμάτων (για τα παπούτσια σου για π.χ.) επίλεξε ένα σε σπασμένο λευκό ή ανοιχτό γκρι.

Μουσταρδί + Πορτοκαλί

ΙmaxTree

ΙmaxTree

Δύο θερμά χρώματα και τα δυο και πολύ συγγενικά μεταξύ τους, οπότε λογικό να ταιριάζουν. Ένα ζεστό κίτρινο, aka μουσταρδί και ένα φωτεινό πορτοκαλί είναι από τα πιο επιτυχημένα ταίρια που θα σου προσφέρουν stylish εμφανίσεις με απόλυτη σιγουριά.

Κόκκινο + Μοβ

ΙmaxTree

ΙmaxTree

Με το χρωματικό combo του παστέλ ροζ και κόκκινου να έχει γίνει hit στα red carpets των επίσημων events, σειρά έχει η street style μόδα. Με μια μίνι παραλλαγή βέβαια. Το μοβ και το φλογερό κόκκινο είναι από τους πιο διάσημους συνδυασμούς στους δρόμους των μεγαλουπόλεων με καλοντυμένες γυναίκες να τον υιοθετούν καθημερινά. Λογικό δεν είναι; Προσφέρει ένα edgy αποτέλεσμα, ενώ αυτό το πάντρεμα βγάζει και έναν ρομαντισμό, μια θηλυκότητα. We likey.

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree