BEYONCE

VMAs: H Beyoncé κυριαρχεί στο κόκκινο χαλί μαζί με την κόρη της

Το Preshow στα φετινά MTV Music Awards δεν είχε αρχίσει καν όταν η Beyoncé κατέφθασε στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης και απέδειξε πως πρόκειται να είναι μία αξέχαστη βραδιά, απλά περπατώντας στο κόκκινο χαλί κρατώντας από το χέρι την 4χρονη κόρη της, Blue Ivy Carter.

Η Queen Bey, η οποία σάρωσε τα βραβεία το βράδυ της Κυριακής, έκανε τεράστιο statement όχι μόνο με το γεγονός πως διάλεξε την μικρή της κόρη ως συνοδό (εκχεμ, εκχεμ Jay Z) αλλά και με την haute couture τουαλέτα της. Το δίδυμο μάνα και κόρη ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο κόκκινο χαλί και φυσικά κατατρόπωσαν κάθε άλλη εμφάνιση, αν θες τη γνώμη μας.

Η αστραφτερή τουαλέτα της Beyoncé, από διάφανο ύφασμα και σε απόχρωση baby blue, είναι δημιουργία του Ιταλού σχεδιαστή, Francesco Scognamiglio και αποτελούταν από έντονη λαιμόκοψη καλυμμένη με φτερά, η οποία ολοκληρωνόταν από εξίσου έντονες βάτες -σύμφωνα με το Twitter, η Queen Bey έμοιαζε με άγγελο. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω σε προσεγμένη πλεξούδα και τα διαμάντια που φορούσε ήταν Lorraine Schwartz, αξίας 12.5 εκ. δολαρίων.

 

Και ενώ η Beyoncé έκανε τον καθιερωμένο πάταγο, τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Blue Ivy, που κρατούσε από το χέρι τη μαμά της και έδειχνε αξιολάτρευτη με ένα φόρεμα στην απόχρωση της σαμπάνιας με μεταλλικές λεπτομέρειες στο πάνω μέρος και φουσκωτή φούστα από τούλι. Το πιο στιλάτο 4χρονο στον πλανήτη, ταίριαξε το φόρεμά της με αθλητικά παπούτσια και πλεξούδες σαν της μαμάς της, καθώς και μία τιάρα, γιατί είναι μία πραγματική πριγκίπισσα.