KARLIE KLOSS

H Ruby Rose τυφλώνει τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί των CMA Awards

Τα CMA Awards πραγματοποιήθηκαν για 51η χρονιά και το κόκκινο χαλί της διοργάνωσης συγκέντρωσε τους μεγαλύτερους stars της country μουσικής σκηνής - και μερικούς ακόμα, εκτός αυτής.

Τίποτα σπουδαίο δεν συνέβαινε μέχρι τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στα βραβεία η Ruby Rose. Αυτή ήταν και το μόνο αξιοσημείωτο της βραδιάς, με ελάχιστες ακόμα παρουσίες να δίνουν δυναμικά το παρών στα στιλιστικά highlights των βραβείων.

Ruby Rose

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Ruby επέλεξε ένα metallic maxi φόρεμα του brand August Getty Atelier και εκτόπισε οποιαδήποτε άλλη τόλμησε να περπατήσει στο ίδιο κόκκινο χαλί. Ειδική μνεία στη συγκλονιστική πλάτη και το φοβερά κολακευτικό κόψιμο στο ύψος της μέσης.

Karlie Kloss

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Karlie με Elie Saab, έκανε μια πάρα πολύ έξυπνη επιλογή, με ένα φόρεμα στο πιο in χρώμα της σεζόν, το φλογερό κόκκινο. Το βαθύ ντεκολτέ και τα γεωμετρικά σχέδια, είναι μερικές επιπλέον πινελιές – λεπτομέρειες που απογειώνουν το σύνολο, μαζί φυσικά με το κόκκινο clutch.

Carrie Underwood

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

H παρουσιάστρια της βραδιάς επέλεξε μια μπλε τουαλέτα Fouad Sarkis Couture, η οποία μας θύμισε κάτι από καλλιστεία ΑΝΤ1 1997, αλλά ταυτόχρονα της πήγαινε τόσο που δε μπορούμε να πούμε και κακή κουβέντα. Ξεχωριστό χειροκρότημα για το γυμνό ντεκολτέ και θα προτιμούσαμε κάποια άλλα σκουλαρίκια.

Lea Michele

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Με Zuhair Murad περπάτησε η Lea στο κόκκινο χαλί και μας κόπηκε για λίγο η ανάσα. Σούπερ μίνι, φοβερά κομψό και σέξι, ένα ρούχο που παρόλο που θα το έλεγες φορτωμένο (διαφάνειες, πέρλες, χάντρες, πούπουλα) είναι ένα μικροσκοπικό έργο τέχνης.

Pink

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

H Pink εμφανίστηκε με την κόρη της, Willow, φορώντας ένα λευκό Monsoori, αλλά χωρίς διάθεση να ξαναπαντρευτεί. Δεν τρελαινόμαστε με την επιλογή, αφού της προσθέτει πολύ όγκο από το πουθενά.

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP