ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

MTV VΜΑs 2019 : Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε σε ένα κατά τα άλλα απογοητευτικό κόκκινο χαλί

Evan Agostini/Invision/AP

Έχει μεγάλη ιστορία το κόκκινο χαλί των MTV Video Music Awards. Σε αυτό έχουν «περπατήσει» μερικές από τις πιο εμβληματικές γυναίκες της showbiz, looks τα οποία έχουν χαραχτεί για πάντα στο μυαλό μας.

Διάβασε ακόμη: MTV VMAs 2019: 8 μακιγιάζ και μαλλιά που μπορείς να αντιγράψεις τώρα που επέστρεψες από διακοπές

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το “Like a Virgin” look της Madonna το 1984 (τότε έκανε το ντεμπούτο του ο θεσμός),  το Versace με λουριά σύνολο της Cindy Crawford το ’92 ή πιο πρόσφατα το αξέχαστο meat dress της Lady Gaga  -από πραγματικό ωμό κρέας- που φόρεσε το 2010; Ο θεσμός έχει φιλοξενήσει μερικές από τις πιο μοναδικές εμφανίσεις που έχουμε δει σε κόκκινο χαλί κάτι από το όποιο φέτος πάσχει. Έπασχε από προσωπικότητες που θα έφερναν στο red carpet αυτόν τον It παράγοντα που συνηθίζουμε να βλέπουμε από τα εν λόγω βραβεία και τα οποία μας κάνουν να λέμε «τι θέλει να πει ο ποιητής με αυτό το look;».

 

Δες ακόμη: MTV VMAs 2018: Το κόκκινο χαλί είχε λάμψη, είχε και Cardi B

Στα φετινά MTV VMAs έλειπε η έμπνευση, έλειπε η τόλμη και τελικά έλειπε η «μόδα». Είδαμε ωραίες εμφανίσεις, περιποιημένα looks, αλλά όχι κάτι που θα θυμόμαστε με το που μπει το φθινόπωρο. Better luck next time.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από το χθεσινοβραδινό event:

Monica

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Αν είσαι παιδί των 2000s, τότε ξέρεις καλά ποια είναι η Monica και το ”The Boy is Mine” παραμένει από τα αγαπημένα σου τραγούδια. Η r ‘n’ b καλλιτέχνιδα έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και ήταν μια που μας εντυπωσίασε πολύ περισσότερο από τις ογκώδεις τουαλέτες που επέλεξαν να φορέσουν οι millenials που μόνο σκοπό είχαν να δημιουργήσουν σούσουρο. Το πολύχρωμο column dress της που ήταν λες και είχε δραπετεύσει από το στούντιο του Andy Warhol σε συνδυασμό με τον κόκκινο δερμάτινο μπερέ ήταν μια ευχάριστη προσθήκη στο κόκκινο χαλί.

Adriana Lima

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Αν και δεν πρόκειται για ένα look που παρόμοιό του δεν έχουμε ξαναδει, ο παράγοντας «θηλυκότητα» που εκπέμπει το μοντέλο από τη Βραζιλία είναι αρκετός για να στεφθεί το look με επιτυχία. Είναι σέξι, το πράσινο χρώμα της πάει φανταστικά, ενώ το wet look ολοκλήρωσε άψογα το σύνολό της. Τα λεοπάρ πέδιλα ίσως ν’ ανταλλάσσαμε με ένα ζευγάρι χρυσά σανδάλια.

Gigi & Bella Hadid

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Οι αδερφές Hadid πιο ταιριαστές από ποτέ και το matchy-matchy trend στα καλύτερά του. Τα δύο μοντέλα με Tom Ford δημιουργίες και συγχρονισμένες εμφανίσεις, με σύνολα που είτε αγκάλιαζαν το σώμα (στην περίπτωση της Gigi η οποία εμφανίστηκε με nude κορσέ και σατέν παντελόνι), είτε το «εξέθεταν» (βλ. Bella η οποία φόρεσε ένα φόρεμα που αποκάλυπτε την κοιλιά της) ήταν μια «όαση» στις ανούσιες ‘glam τουαλέτες που είδαμε στο red carpet.

FKA Twigs

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Η r ‘n’ b καλλιτέχνιδα και πρώην σύντροφος του Robert Pattinson έκανε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις της βραδιάς, με την custom made Ed Marler δημιουργία της. Κάτι από 18o αιώνα είχε το look της, το οποίο ξεχώρισε πραγματικά λόγω του εκπληκτικού πανωφοριού που είχε πάνω από το chainmail φόρεμά της.

Jonathan van Ness

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Ο εκπληκτικός, αγαπημένος μας ”Fab 5” από τη σειρά ”Queer Eye” του Netflix έχει εξελίξει πολύ το στιλ του τον τελευταίο χρόνο εκφράζοντας την ταυτότητά του μέσα από τα looks που επιλέγει να φορέσει. Ό,τι φοράει είναι 100% ο εαυτός του, δε φοβάται να εκφράσει τη θηλυκότητά του, όπως μέσα απ’ αυτό το by FANG μαύρο σύνολο το οποίο είχε τη σωστή δόση drama που χρειαζόμασταν να δούμε από το event.

Lizzo

Charles Sykes/Invision/AP

Charles Sykes/Invision/AP

Σε έναν τέτοιο θεσμό, είτε κάνεις μια εμφάνιση που θα θυμούνται πολλοί για καιρό, είτε όχι. Το over-the-top, ’80s, παίζω-σε-σαπουνόπερα της ράπερ Lizzo (σ.σ. δημιουργία του Jeremy Scott για τον οίκο Moschino) είχε τον παράγοντα fun που θέλαμε να δούμε στο κόκκινο χαλί. Τα (παραπάνω) λόγια, είναι περιττά.

Taylor Swift

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Λόγω του εκπληκτικού, statement Atelier Versace σακακιού μπαίνει η Taylor Swift στη λίστα, να εξηγούμαστε. Το ροζ σύνολο από μέσα και οι ψηλές μαύρες μπότες δεν ήταν, κατά τη γνώμη μας, ο σωστός τρόπος να συνδυάσει αυτό το σακάκι. Θέλαμε κι άλλο χρώμα Τaylor! More! More!

Hailee Steinfeld

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Η νεαρή ηθοποιός έβαλε «φωτιά» στο χαλί του θεσμού με το κατακόκκινο ημιδιάφανο φόρεμά της. Το πάνω μέρος του φορέματος είχε το περισσότερο ενδιαφέρον το οποίο θύμιζε κάτι από πανοπλία, κάτι από haute couture κορσέ και το οποίο τόνιζε τον κορμό, ενώ αναδείκνυε τις καμπύλες της. 10 στα 10 η Hailee.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP