MERYL STREEP

Η υπέροχη Meryl Streep με Givenchy στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Arthur Mola/Invision/AP

Η Meryl Streep περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας. Περπάτησε και όλα τα βλέμματα γύρισαν και όλα τα φλας άστραψαν. Γιατί όταν η Meryl Streep αποφασίζει να κάνει επίσημη εμφάνιση τίποτα δεν μπορεί να είναι μία από τα ίδια. Της αρέσει να πειραματίζεται και τολμά να  φορέσει έντονα χρώματα.

Φεστιβάλ Βενετίας: Ένα φωτογραφικό ταξίδι στα 50’s και στα 60’s της πιο όμορφης κινηματογραφικής γιορτής

Επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα-καφτάνι από τον οίκο Givenchy και την φθινοπωρινή συλλογή του 2019 με έντονες λάμψεις από πάνω έως κάτω. Το συνδύασε με κόκκινες γόβες κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ταρταρούγα.

Arthur Mola/Invision/AP

Arthur Mola/Invision/AP

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία από πίσω παίζει Γιάννης Φλωρινιώτης «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα; Πειράζει;» Και προφανώς η Meryl σηκώνει τα χέρια της όταν το κοινό απαντά «όχι, δεν πειράζει».

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Η Meryl Streep πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Steven Soderbergh με τίτλο ”The Laundromat”. Πρόκειται για μία ιστορία γύρω από το σκάνδαλο των Panama Papers και η ηθοποιός υποδύεται μια χήρα που πέφτει θύμα οικονομικής απάτης από την ασφαλιστική εταιρία της, κάτι που αποφασίζει να διερευνήσει. Η έρευνα την οδηγεί σε ένα ζευγάρι δικηγόρων του Παναμά.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP