MAD AWARDS

MAD VMA 2017: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού της μουσικής πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Τα Mad Video Music Awards by Coca Cola & Aussie για το 2017 είναι πια γεγονός κι όπως αναμενόταν γέμισαν το γήπεδο με μουσικές, χαμόγελα, βραβεία και πολλούς fans της μουσικής.

Αυτό όμως που δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστο και πάντα έχει το δικό του ενδιαφέρον και στα Mad VMA είναι το κόκκινο χαλί. Εκεί που τα φώτα ανάβουν πρώτα και από εκεί που ξεκινά το ενδιαφέρον της βραδιάς.

Λίγο πριν ο οικοδεσπότης Θέμης Γεωργαντάς για ακόμα μία χρονιά καλωσορίσει το κοινό, το κόκκινο χαλί που είχε στηθεί έξω από το γήπεδο είχε ανεβασμένη –κυριολεκτικά και μεταφορικά- θερμοκρασία με τις διάσημες παρουσίες να κλέβουν τις εντυπώσεις. Εκκεντρικά φορέματα, sexy outfits, cool εμφανίσεις και πολλά ακόμα θα δούμε εδώ μαζί για να καταλήξουμε σε αυτά που μας άρεσαν και γενικότερα να σχολιάσουμε τα outfits των διάσημων παρευρισκομένων.

Demy

NDP PHOTO AGENCY

Η όμορφη Demy διάλεξε ένα floral φόρεμα σε έντονα χρώματα και έδωσε την δική της πινελιά με τις over-the-knee, ροζ μπότες. Μήπως σου θυμίζει κι εσένα αυτό το street trend με τις παστέλ αποχρώσεις σε καστόρινες μπότες και λεπτό τακούνι που εντοπίστηκαν στις εβδομάδες μόδας;

Μαίρη Συνατσάκη

NDP PHOTO AGENCY

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να μεταμορφωθεί με επιτυχία σε ένα rock-glam κορίτσι. Φαίνεται ότι ξέρει καλά το θεσμό και έχει πάντα τη δική της στιλιστική γνώμη, όχι μόνο on stage αλλά και στο κόκκινο χαλί. Εδώ, χρησιμοποίησε ένα μαύρο outfit σαν βάση και έκανε παιχνίδι με το leopard, printed jacket και τα statement σκουλαρίκια.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει το metallic από το κόκκινο χαλί των Mad. Είναι τάση και η Ντορέττα το ξέρει και τη στηρίζει πολύ καλά. Μείνε για λίγο και στο συνδυασμό του silver metallic με το leopard print για να δεις πώς να κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρον αυτή την τάση.

Έβελυν Καζαντζόγλου

NDP PHOTO AGENCY 

Αποθεώνοντας το καρό αλλά και το peplum, η Έβελυν Καζαντζόγλου έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση με δημιουργία Vassilis Zoulias. Το highlight του outfit είναι τα μπλε pumps αλλά και το κίτρινο τελείωμα στο μπούστο της.

Ευαγγελία Αραβανή

NDP PHOTO AGENCY 

To leopard σε όλο του το μεγαλείο, έτσι όπως μόνο η Ευαγγελία Αραβανή μπορεί να το φορέσει και να το στηρίξει. Ίσως το κόκκινο πέδιλο είναι υπερβολή, αλλά για red carpet εμφάνιση σε μουσικά βραβεία μιλάμε, οπότε την παραβλέπουμε.

Ελένη Φουρέιρα

NDP PHOTO AGENCY

Εδώ είναι η περίπτωση που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις για να αποθεώσεις το παστέλ metallic outfit της Ελένης Φουρέιρα, με την υπογραφή των Mi-Ro. Σακάκι και φούστα, συνδυασμένα με άψογα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα εντυπωσιακό beauty look με την πιο retro-stylish εκδοχή του pixie cut να κλέβεις τις εντυπώσεις. Τι άλλο να σου πω, αφού το βλέπεις κι εσύ!

Ιλένια Williams

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Λείπουν οι ανανάδες από το φετινό καλοκαίρι; Όχι φυσικά, κι ευτυχώς που τους φόρεσε η Ιλένια Williams και δείχνουν τόσο cute.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

NDP PHOTO AGENCY

Αν και η προσοχή πάει αλλού με την πρώτη ματιά, το φωτεινό γαλάζιο του outfit της Ειρήνης Ππαδοπούλου, έκανε αίσθηση στο κόκκινο χαλί.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

NDP PHOTO AGENCY 

Η όμορφη Βίκυ Χατζηβασιλείου, δεν έκανε τη διαφορά, δεν μας εξέπληξε στιλιστικά, αλλά το έκανε με ακόμα μία κομψή εμφάνιση που αναδεικνύει την υπέροχη σιλουέτα της.

Βάσω Λασκαράκη – Αθηνά Οικονομάκου

instagram/athinao1konomakou

Οι δύο φίλες έδωσαν καλοκαιρινό αέρα στο κόκκινο χαλί με τα floral φορέματά τους, με την Αθηνά Οικονομάκου να επιλέγει δημιουργία Deux Hommes.

Κώστας Μαρτάκης

NDP PHOTO AGENCY 

Ο Κώστας Μαρτάκης έχει κάτι να σου πει και στιλιστικά -εκτός από τα φυσικά προσόντα- αφού το λευκό σακάκι δείχνει τόσο κομψό με τον μαύρο συνδυασμό σε παντελόνι και t-shirt.

Κώστας Κοκκινάκης – Λάουρα Νάργες

NDP PHOTO AGENCY 

Λίγη δόση Survivor και στο κόκκινο χαλί με τον Κώστα Κοκκινάκη και τη Λάουρα Νάργες να είναι ηλιοκαμένοι και να κάνουν τα φλας να αστράφτουν. Μπορεί η Λάουρα να μην έκανε braids αλλά τίμησε τα space buns, τα οποία ταίριαζαν απόλυτα με το ύφος του φορέματος.

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης

  NDP PHOTO AGENCY

Το ζευγάρι του Άγιου Δομίνικου επέστρεψε στην Αθήνα. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έβαλαν τα μαύρα τους και ήρθαν ως τα Mad VMA για να φέρουν αέρα εξωτικό και να κάνουν τα βλέμματα να γυρίσουν. Πάντα χέρι-χέρι.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY