BELLA HADID

H Bella Hadid άφησε το εσώρουχό της σπίτι και πήγε Κάννες

Αγαπημένη του κόσμου της μόδας και της showbiz, η Bella Hadid εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Καννών την Τετάρτη το βράδυ, για την πρεμιέρα της ταινίας Unknown Girl.

Το 19χρονο μοντέλο έκλεψε την παράσταση φορώντας μία μεταξωτή, κόκκινη, Alexandre Vauthier, τουαλέτα, η οποία έδειχνε κάθε εκατοστό του υπέροχου σώματός της ενώ συγχρόνως αποκάλυπτε την επιλογή της να μην φορέσει εσώρουχα, αφού το κόψιμο του φορέματος έφτανε μέχρι ψηλά στη λεκάνη της.

 

Η εκθαμβωτική star πήρε τις πιο αποστομωτικές τις πόζες, έβαλε σε εφαρμογή την μοντελίστικη ματιά της και έδειξε περήφανα τα μακριά της πόδια αλλά και το υπέροχο μπούστο της. Το ντελικάτο φόρεμα είχε ανοιχτό V και τύλιγε στη μέση ενώ η πλάτη ήταν ανοιχτή μέχρι χαμηλά στους γοφούς. Έδωσε ύψος στην ήδη αγαλματένια φιγούρα της, φορώντας ψηλές, μαύρες γόβες με λουράκια. Το φόρεμα που είχε έντονο κόψιμο στη μία μεριά ήταν αρκετά ριψοκίνδυνο -αφού θα μπορούσαν να φανούν περισσότερα απ’ όσα θα ήθελε.

Η Bella πρόσθεσε έξτρα λάμψη στο look της, φορώντας ένα ζευγάρι από ντελικάτα, διαμαντένια σκουλαρίκια σε σχήμα ‘δάκρυ’ αλλά και ένα επίσης διαμαντένιο βραχιόλι και δαχτυλίδι.