CELEBRITY STYLE

Η μέγιστη εμφάνιση της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην πρεμιέρα του «Χτυποκάρδια στο Θρανίο»

NDP Photo Agency

Άγνωστο πόσο χρονών είναι ακριβώς, αλλά ουσιαστικά δεν νοιάζει κανέναν. Ξέρεις ότι πρέπει να διανύει την 90ή δεκαετία της ζωής της κι αυτό γιατί τη θυμάται η γιαγιά σου να παίζει σε ταινίες. Επομένως, με πρόχειρους υπολογισμούς δεν μπορεί να είναι νεότερη. Καμία σημασία όμως δεν έχουν οι αριθμοί, οι ηλικίες και οι δεκαετίες όταν τα γονίδια είναι από καλή πάστα. Φυσικά και μιλώ για την Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μπορεί φέτος να μην παίζει στο θέατρο, αλλά δεν χάνει καμία πρεμιέρα παράστασης, ειδικά τώρα που διανύουμε την περίοδο αναβίωσης του παλαιού, καλού, ελληνικού κινηματογράφου, μεταφερμένου στο σανίδι.

Η Ζωζώ δεν θα μπορούσε να λείπει λείπει λοιπόν, από την χθεσινή πρεμιέρα του «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» και φυσικά τράβηξε τα βλέμματα και κέρδισε τις εντυπώσεις.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Καθόλου άδικα θα σου πω, αφού η Ζωζώ ακόμα τολμάει στιλιστικά και το κάνει σωστά. Φορά το μακρύ μαύρο φόρεμα που ξέρει καλά ότι μπορεί να υποστηρίξει και της πάει πολύ και δίνει την δική της χαρακτηριστική πινελιά με τα αξεσουάρ. Προσθέτει γούνινο, κίτρινο κασκόλ κι animal print καπέλο ασορτί με το τσαντάκι της και αυτόματα το outfit είναι μέσα στα trends.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Αυτή η φόρμουλα φαίνεται ότι τελευταία της αρέσει πολύ, αφού και σε προηγούμενη πρεμιέρα, στο «Μαριχουάνα Στοπ» αυτή τη φορά, έκανε μία παρόμοια εμφάνιση, επιλέγοντας όμως τον συνδυασμό του λευκού και του μαύρου, χωρίς να παραλείπει την προσθήκη του καπέλου.

Να σου πω ότι η Ζωζώ είναι μία κινητή πηγή έμπνευσης περιττεύει και το στιλιστικό της κομμάτι είναι μόνο ένα μέρος όσων μπορείς να κλέψεις από εκείνη.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency