CELEBRITY STYLE

10 λόγοι που αγαπάμε τη Victoria Beckham

ap

Είναι η γυναίκα που ξέφυγε από το concept "πρώην μέλος girl band". Όπως και από το  "σύζυγος hot star αθλητή". Όταν ακούς πλέον το όνομα Victoria Beckham σου έρχεται στο μυαλό η αυτόφωτη power lady που δημιούργησε ένα περιζήτητο fashion brand, η εκπρόσωπος του πιο σύγχρονου edgy μινιμαλισμού και μια super cool μαμά και σύζυγος. Ναι, αγαπάμε τη Victoria σε κάθε εκδοχή της. Kαι να γιατί:

1. Ήταν στις Spice Girls. Και ήταν η πιο στιλάτη (hey Posh) από τις Spice Girls.

 

2. Είναι το άλλο μισό του David Beckham. Όχι η γυναίκα πίσω από έναν σημαντικό άντρα. Είναι η σημαντική γυναίκα δίπλα σε έναν σημαντικό άντρα. Που μάλιστα “ευθύνεται” για τη μετεξέλιξή του από star athlete σε style icon.

 

3. Eίναι μια super cool μαμά και σύζυγος, κρατώντας ιδανικές ισορροπίες σε καριέρα και οικογένεια.

 

4. Έχει χιούμορ, αυτοσαρκασμό και άποψη που δεν λείπουν ποτέ από καμία συνέντευξή της.

 

5. Έχει εκπληκτικό στιλ. Καμιά δεν φοράει τα φαρδιά παντελόνια και τα σακάκια όπως αυτή. 

 

6. Δημιούργησε ένα δικό της fashion brand με αξιώσεις και υπέροχα tailored ρούχα. Δεν κατέφυγε σε εύκολες λύσεις casual wear που ούτως ή άλλως θα ξεπουλούσαν λόγω του ονόματός της. Έστησε ένα brand που επαναπροσδιορίζει το σύγχρονο μινιμαλισμό και το θηλυκό power dressing.

 

7. Έχει κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση του fashion industry χωρίς να χρησιμοποιήσει ούτε το δικό της pop star παρελθόν (εμφανίζεται σπάνια στα media), αλλά ούτε και επώνυμες φίλες και influencers. Αρκέστηκε στο (τελικά όχι και τόσο) αυτονόητο: πραγματικά ωραία ρούχα, ενδιαφέρον design, αγάπη για τις γυναίκες και αντίληψη της πολύπλοκης σήμερα ζωής τους και υψηλών προδιαγραφών υλικά και κατασκευή. Πόσα σύγχρονα brands μπορούν να πουν το ίδιο;

8. Είναι μια kick ass CEO της εταιρείας της (που η ίδια έφτιαξε), η οποία υποστηρίζει πολύ τις γυναίκες (ένα μεγάλο ποσοστό των υπαλλήλων της σε όλους τους τομείς είναι γυναίκες).

 

9. Είναι μια γήινη γυναίκα που καταφέρνει να είναι relevant και ιδιαίτερα αγαπητή στις γυναίκες εκεί έξω, παρά το ότι η δική της καθημερινότητα διαφέρει πολύ από τις δικές τους.

10. Κάνει έξυπνες συνεργασίες, φέρνοντας την edgy θηλυκή αισθητική της σε κλασικά αγαπημένα. Το collab της με τη Reebok για την πρώτη αθλητική συλλογή της είναι ακριβώς αυτό. Sporty κομμάτια πολύ κοντινά στην προσωπική της φιλοσοφία και το δικό της στιλ, τόσο χρωματικά (άσπρο, μαύρο, κάμηλο και πορτοκαλί είναι οι κεντρικοί χρωματικοί άξονες), όσο και σχεδιαστικά – μινιμαλισμός με ενδιαφέροντα twists.

Η σειρά Victoria Beckham x Reebok εξυπηρετεί, όπως και τα ρούχα του δικού της brand, το γυναικείο empowerment. Όπως η ίδια έχει εξηγήσει, πηγή έμπνευσης είναι ο εαυτός της. Και αυτό που την ενδιέφερε λανσάροντας την πρώτη της σειρά sportswear ήταν να προτείνει κομμάτια που θα φοριούνται άνετα καθημερινά από γυναίκες και άντρες σε όλο τον κόσμο. «Δεν θέλω ένα «γυναικείο αθλητικό παπούτσι», δεν θέλω ένα «γυναικείο φούτερ»… Θέλω απλώς ένα αθλητικό παπούτσι, ένα φούτερ» εξήγησε στη συνέντευξη τύπου για το λανσάρισμα της σειράς, δίνοντας το στίγμα ότι τα περισσότερα κομμάτια της συλλογής είναι unisex.

 

Και über cool να προσθέσουμε εμείς (που βρήκαμε νέα αγάπη για το πορτοκαλί χρώμα χάρη στη συγκεκριμένη απόχρωση της σειράς της για τη Reebok).

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Mary Altaffer, FILE