CELEBRITY STYLE

Η εμφάνιση της Τάμτα που συνδυάζει όλες τις τάσεις της σεζόν

NDP Photo Agency

Αν στην Ελλάδα, υπάρχει μια γυναίκα που ξέρει καλά τι εστί μόδα, αυτή είναι η Τάμτα. Από το ξεκίνημά της καριέρας της, το στιλ της τραγουδίστριας ήταν πάντα προσεγμένο και ενδιαφέρον. Είτε από τα ρούχα αυτά καθαυτά που φορούσε, είτε το styling των looks, η Τάμτα πάντα μας ενέπνεε με το στιλ της.

Συνεχίζει ακάθεκτα να το κάνει, μιας και η ίδια έχει εξελίξει πολύ την αισθητική της. Πλέον, αποτελεί από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στην χώρα μας, ενώ το ενδιαφέρον της για την μόδα «επεκτείνεται» με διάφορους τρόπους (όπως η συλλογή ρούχων που δημιούργησε σε συνεργασία με την attrativo).

Εύλογο, λοιπόν, μανιωδώς να τσεκάρουμε το προφίλ της στο Instagram, με σκοπό να δούμε τι φόρεσε τελευταία. Στην εμφάνιση που έκανε στην παρουσίαση της Κύπρου για την Eurovision κατάφερε το εξής: να συμπεριλάβει μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης μαζί σε ένα σύνολο.

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία, φορώντας ένα σομόν oversized σακάκι με ένα structured λευκό τοπ, ψηλόμεσο μπορντό παντελόνι και καουμπόικες φλοράλ μπότες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

7/2/19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις

 

Ποια items του looks της, κατατάσσονται ως “trends”; Η παστέλ απόχρωση του σακακιού, το λευκό «αυστηρού ύφους» τοπ και οι μπότες.

Το σύνολο μπορείς εύκολα να κοπιάρεις κι εσύ, εφόσον και αν είναι ένα που πιστεύεις ότι ταιριάζει στο στιλ και αισθητική σου. Μόνο έτσι θα υποστηρίξεις απόλυτα το fashion forward look και δεν θα δείχνεις σαν τον Παπουτσωμένο Γάτο, με τις καουμπόικες αυτές μπότες.

Παστέλ σακάκι

 

Mονόκουμπο σακάκι, Μarks & Spencer

Ένα σακάκι σε παστέλ απόχρωση -όποια απόχρωση-, είναι η τάση που θα δεις παντού με την έναρξη της νέας σεζόν. Η Τάμτα σωστά επέλεξε ένα σακάκι σε πιο φαρδιά γραμμή, προσφέροντας ένα πιο ενδιαφέρον ύφος στο συνολικό look.

Λευκό τοπ

 

Κορμάκι με παρτούς ώμους, Missguided

Με την άνοδο της μόδας των 2000s, κάποιες σιλουέτες και στιλ ρούχων έχουν κάνει comeback. Στα αγαπημένα ’00s τα στράπλες τοπ και ο μινιμαλισμός είχαν την τιμητική τους. Το ίδιο και φέτος την άνοιξη, μόνο που ρούχα εμπνευσμένα από την δεκαετία έχουν ένα πιο εκλεπτυσμένο ύφος. Σαν το structured τοπ της Τάμτα. 

Ψηλόμεσο παντελόνι

 

Ψηλόμεσο παντελόνι με κουμπιά, BSB

Ίσως όχι ένα ρούχο που θεωρείται τόσο «τάση», αλλά ως ένα διαχρονικό κομμάτι περισσότερο. Φυσικά, το ανδρόγυνο ύφος του παντελονιού της Τάμτα το φέρνει πιο κοντά στα ανοιξιάτικα trends.

Καουμπόικες μπότες

 

Καουμπόικες μπότες από δέρμα, Tsakiris Mallas

Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα κλισέ του τύπου «οι μπότες δεν φοριούνται την άνοιξη» και ας επικεντρωθούμε στο γεγονός ότι οι καουμπόικες μπότες έκαναν χαμούλη στις εμφανίσεις μας τον χειμώνα. Θα κάνουν και την άνοιξη, λοιπόν, ειδικά αν βρεις ένα σχέδιο σαν αυτό της Τάμτα που αποτίει φόρο τιμής στη σεζόν με το φλοράλ σχέδιό του. Αν πάλι δεν βρεις κάτι αντίστοιχο, δεν πειράζει καθόλου.

Clutch τσάντα

 

Tσάντα «φάκελος» σε ψεύτικο δέρμα κροκόδειλου, ASOS Design

Αν και δεν αποτελεί τάση μια τσάντα «φάκελος», αυτή της Τάμτα μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε μια έρευνα στο αγαπημένο μας e-shop και να βρούμε μια σε αυτή την θαυμάσια κεραμιδί/καφέ απόχρωση.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency