CELEBRITY STYLE

Το ροζ χρυσό outfit του Jason Momoa το φανταζόμαστε ήδη πάνω μας (και πάνω σου)

Πέρα από το γεγονός ότι τα επίπεδα του hotness του βαράνε κόκκινο, πέρα από το ότι πρόκειται για έναν πολύ κουλ, με καρδιά μικρού παιδιού τύπο και εκτός του ότι είναι παντρεμένος με την καταπληκτική και πανέμορφη (και μεγαλύτερή του), Lisa Bonet, ο Jason Momoa έχει και καλή αίσθηση του στιλ. Αν και ταυτοποιείται ως ένας μοντέρνος “gypsy”, μποέμ τύπος, όπου το ελεύθερο πνεύμα του είναι πάντα «παρών» στις εμφανίσεις του, το τελευταίο του look ήταν λιγότερο μποέμικο και περισσότερο "in fashion".

Διάβασε ακόμη: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον ανυπέρβλητο Jason Momoa που σήμερα γίνεται 40

Ο ίδιος παρευρέθηκε πριν λίγες μέρες στην πρεμιέρα της σειράς του Apple TV+, ”See”, και εκεί έκανε μια εμφάνιση που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη. Για την ακρίβεια, με το που την είδαμε εμπνευστήκαμε αμέσως. Ο Momoa, λοιπόν, επέλεξε ένα ροζ χρυσό κοστούμι, ένα το οποίο άνετα θα μπορούσαμε να φορέσουμε κι εμείς.

Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Pizzello/Invision/AP

Δες ακόμη: Ο Jason Momoa δέχθηκε body shaming. Είναι επίσημο, ο κόσμος μας δεν πάει καθόλου καλά

Δημιουργία του Αμερικανού σχεδιαστή, Tom Ford, το κοστούμι ήταν από μεταξωτό, γυαλιστερό ύφασμα, ενώ η ροζ/σαμπανιζέ απόχρωσή του είναι μια που αποτελεί από τις αγαπημένες μας αλλά και μεγάλη τάση στο γυναικείο ντύσιμο τις τελευταίες σεζόν.

Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Pizzello/Invision/AP

Συνδυασμένο με ένα απλό λευκό t-shirt και μπεζ σουέτ Christian Louboutin μπότες, ο Momoa αν και επέλεξε ένα «φανταχτερό» κοστούμι, το οποίο εκφράζει μια σύγχρονη αισθητική, κατάφερε να το φέρει στα μέτρα του, προσθέτοντας τη δική του bohemian αισθητική στο σύνολο.

Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Pizzello/Invision/AP

Το ροζ, χειροποίητο από κόκκαλο, κολιέ του (το οποίο όπως δήλωσε ήταν δώρο από τη γυναίκα του, Lisa Bonet), τα statement με νεκροκεφαλές δαχτυλίδια του και οι σουέτ μπότες ήταν στοιχεία που χαρακτηρίζουν το γενικότερο στιλ του ηθοποιού και τα οποία συμπεριλαμβάνοντάς τα στην εμφάνισή του, κατάφερε να προσφέρει ένα look που τον εκφράζει απόλυτα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 40χρονος ηθοποιός φοράει ροζ. Έχει ξαναφορέσει ροζ κοστούμι σε event και γενικά είναι από τους άνδρες που τολμάει με το στιλ του και που δεν κολλάει σε στερεοτυπικά κουτάκια του τι «πρέπει» να φοράει ένας άνδρας και τι όχι. Απόδειξη το ροζ σατέν κοστούμι του το οποίο δεν τον έκανε να δείχνει λιγότερο άνδρας. Ένας λόγος που πολλοί άνδρες δεν φοράνε το ροζ μιας και θεωρείται «γυναικείο» χρώμα. Βαριόμαστε τόσο τα κλισέ, δεν συμφωνείς;

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP