CELEBRITY STYLE

Fashion show Στέλιου Κουδουνάρη: Οι διάσημες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε

NDP Photo Agency

Για τον Στέλιο Κουδουνάρη θα πηγαίναμε παντού. Ακόμα και στο διάστημα. Είναι από τους πιο ταλαντούχους designers της χώρας μας και πέρα από το γεγονός ότι με την πρώτη ευκαιρία στηρίζουμε την εγχώρια ελληνική μόδα, η πορεία του Κουδουνάρη σαν σχεδιαστή είναι μία που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Γι' αυτό ακόμα και με βροχερό καιρό, ακόμα και σε ένα μακρινό από το κέντρο location εμείς αλλά και όλοι οι υποστηρικτές του σχεδιαστή βρεθήκαμε εκεί για να παρακολουθήσουμε το show του για τη νέα Spring/Summer 2020 συλλογή του.

Δες ακόμη: Τι απέγινε η Γενιά Χ; Η νέα συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη εμπνέεται από το grunge και κλείνει το μάτι στο παρελθόν

Το Athens Metropolitan Expo, λοιπόν, γέμισε με λαμπερές παρουσίες και επώνυμες γυναίκες της ελληνικής showbiz όλες οι οποίοι έδωσαν το «παρών» και το support στον Κύπριο σχεδιαστή.

Ακόμη: Οι πιο καλοντυμένες και οι λιγότερο καλοντυμένες διάσημες εμφανίσεις της εβδομάδας που μας πέρασε

Πέρα από το φαντασμαγορικό show (το οποίο θα αναλύσουμε σύντομα εδώ στο Ladylike), αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ήταν και οι stylish εμφανίσεις των διάσημων γυναικών που παρευρέθηκαν στον εκθεσιακό χώρο για να απολαύσουν τις δημιουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη.

Παρακάτω, οι αγαπημένες μας εμφανίσεις της βραδιάς.

Υβόννη Μπόσνιακ & Μαρία Μπεκατώρου

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Με total black εμφανίσεις και οι δυο γυναίκες, απέδειξαν ότι το μαύρο είναι πάντα η σωστή επιλογή για να προσφέρεις ένα stylish look.

Μπέτυ Μαγγίρα

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η εκπληκτική Μπέτυ Μαγγίρα, με δημιουργία του σχεδιαστή από τη Fall 2019 συλλογή, έκανε μια πραγματικά στιλάτη εμφάνιση η οποία συμπεριλαμβάνει δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου: το καρό και τις oversized γραμμές. Από το oversized σακάκι και τη cropped ’40s παντελόνα, όλα στην εμφάνισή της ήταν άψογη.

Κάτια Δέδε

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

To μοντέλο, Κάτια Δέδε, φόρεσε μια ’90s εμπνευσμένη δερμάτινη ολόσωμη φόρμα του Στέλιου Κουδουνάρη από τη φθινοπωρινή συλλογή του για το 2019. Από τα statement μανίκια αλλά και την εφαρμογή του ρούχου, όλα λειτούργησαν θετικά ώστε να στεφθεί με επιτυχία το look. Θα αλλάζαμε όμως τα παπούτσια (θα προτιμούσαμε ένα ζευγάρι κόκκινα sock boots).

Demy

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η δεύτερη ολόσωμη φόρμα της βραδιάς σε bold απόχρωση, πάλι δημιουργία του σχεδιαστή σαφώς (επίσης από τη Fall 2019 συλλογή). Το μπλε ηλεκτρίκ της φόρμας με τα εντυπωσιακά βολάν ήταν όλα άψογα. Και οι λευκές γόβες που φόρεσε για να ολοκληρώσει το look, εξίσου κομψές.

Τάμτα

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Σαν φαν του σχεδιαστή που είναι η Τάμτα δεν θα μπορούσε να λείπει από το show και να κάνει και μια όμορφη εμφάνιση. Η midnight μπλε γούνα της ήταν ο σταρ του συνόλου της και ο λόγος που το look της τραγουδίστριας είναι στην λίστα μας.

Μαρία Μπακοδήμου

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η πάντα κομψή Μαρία Μπακοδήμου, επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι για την εμφάνισή της. Το γεγονός ότι το συνδύασε με ένα δαντελένιο body από μέσα και χρυσά λεπτεπίλεπτα κοσμήματα ήταν τα στοιχεία που μας έκαναν να λατρέψουμε το σύνολό της.

 

Κεντρική φωτογραφία: ΝDP Photo Agency