CELEBRITY STYLE

Η Sophie Turner μας αποκάλυψε το νυφικό της και είναι τόσο μα τόσο όμορφο

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Παρ' όλο το νεαρό της ηλικίας της, η Sophie Turner είναι από τις γυναίκες που έχει πολύ καλή σχέση με τη μόδα. Η Sophie έχει τόλμη και αυτοπεποίθηση για να υποστηρίξει από το πιο απλό, μέχρι και το πιο «περίπλοκο» ρούχο. Το πρόσφατο bridal look της επιβεβαίωσε πως είναι style icon.

Διάβασε ακόμη: H Sophie Turner είναι η επιτομή του cool girl και σου έχουμε αποδείξεις

Η Turner και ο Joe Jonas αντάλλαξαν όρκους ζωής για δεύτερη φορά, στο πανέμορφο Château du Martinay στη Γαλλία και (επιτέλους) μοιράστηκαν φωτογραφίες από τον γάμο τους. Σήμερα, λοιπόν, είχαμε την ευκαιρία να δούμε το νυφικό της το οποίο είναι τόσο όμορφο, όσο φαντάζεσαι. Γιατί, αν είσαι κι εσύ λίγο σαν κι εμάς, τότε σίγουρα περίμενες ότι μια stylish κοπέλα σαν την Sophie θα επέλεγε ένα όμορφο φόρεμα να φορέσει για την ημέρα του γάμου της.

Δες ακόμη: Η Sophie Turner είπε ”ναι” στις αφέλειες. Μήπως να το ξανασκεφτείς;

Την πρώτη φωτογραφία του φορέματος είδαμε όταν η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones ανέβασε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της με τον σύζυγό της, Joe να κρατούν χέρια. Εκ πρώτης όψεως μπορούμε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο εκπληκτικό ρούχο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Turner (@sophiet) στις

Ένα φόρεμα σε Α γραμμή και με V λαιμόκοψη είναι τα πρώτα πράγματα που αντικρίζουμε, κοιτώντας το φόρεμα. Έπειτα, είναι η πανέμορφη δαντέλα που καλύπτει το ρούχο, οι έντονοι λευκοί σατέν ώμοι που προσφέρουν μια αυστηρότητα στο, κατά τα άλλα, ρομαντικού ύφους νυφικό αλλά και το πέπλο. Παρ’ όλα αυτά, η ασπρόμαυρη φωτογραφία δεν μας βοηθάει να καταλάβουμε ακριβώς πώς είναι το ρούχο. Φως στο μυστήριο «έριξε» ο δημιουργός του φορέματος, Nicolas Ghesquière. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton ανέβασε κι αυτός μια φωτογραφία του νυφικού στο Instagram όπου μπορούμε να δούμε καλύτερα τις λεπτομέρειες που έχει. Στην εικόνα απεικονίζεται η ηθοποιός από πίσω, με αποτέλεσμα να μπορούμε να δούμε και το φόρεμα καλύτερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Absolut beauty @sophiet

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@nicolasghesquiere) στις

Παρατηρώντας το, μας τραβά την προσοχή η ανοιχτή πλάτη μέχρι το σημείο της μέσης κι έχουμε την ευκαιρία να δούμε καλύτερα τη λεπτομέρεια της ντελικάτης δαντέλας. Επίσης, μπορούμε να διακρίνουμε ότι τα μανίκια του φορέματος διαφοροποιούνται καθώς αποτελούνται και αυτά από ημιδιάφανη δαντέλα, ίδια με του φορέματος. Τέλος, μπορούμε να διακρίνουμε το μήκος του πέπλου που φτάνει λίγο πιο κάτω από τη μέση, αλλά και το φινίρισμα του το οποίο, και αυτό, διαθέτει στοιχεία από τη δαντέλα του νυφικού. Θα συμφωνήσουμε, λοιπόν, απόλυτα με τα λόγια του  Ghesquière που έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του: “Absolute beauty” (= «Απίστευτη ομορφιά»).

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP