CELEBRITY STYLE

Το στιλιστικό tip της Sarah Jessica Parker για να φορέσουμε τις χοντρές κάλτσες

Charles Sykes/Invision/AP

Λόγω του ρόλου της ως Carrie Bradshaw στη σειρά "Sex and the City" που λάτρευε τα παπούτσια, η Sarah Jessica Parker έχει ταυτιστεί μ' αυτά. Λόγω της επιτυχίας του SATC αλλά και του fashion forward στιλ του χαρακτήρα, η ηθοποιός γρήγορα απέκτησε τον τίτλο του style icon, έναν τον οποίο ακόμα και σήμερα διατηρεί επάξια. Η Sarah Jessica Parker όχι μόνο συνέχισε να κρατά τον τίτλο αυτό, αλλά αποδεικνύει συνεχώς ότι έχει καλή αισθητική, παραδίδοντας μόνιμα μαθήματα στιλ μέσω των καλοντυμένων εμφανίσεών της.

Διάβασε ακόμη: H Sarah Jessica Parker επέστρεψε ως Carrie Bradshaw για χάρη του οίκου Fendi

Η αγάπη της για τη μόδα είναι εμφανής σε κάθε της εμφάνιση, είτε φοράει ένα απλό σύνολο, όπως μια φόρμα και ένα t-shirt, είτε κάτι πιο περίπλοκο, για να πάει στο Fashion Week της Νέας Υόρκης. Η Parker ακόμα και χρόνια μετά τη σειρά, συνεχίζει να εμπνέει με το στιλ της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα looks της έχουμε βρει έναν νέο, κουλ και stylish τρόπο να συνδυάσουμε τα ρούχα μας. Αυτό συνέβη πρόσφατα και με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.

Η SJP σαν shoe lover που είναι, ανέβασε δύο εμφανίσεις της στις οποίες πρωταγωνιστές είναι τα παπούτσια της. Φορώντας γόβες από τη δική της συλλογή παπουτσιών (βλ. SJP Collection), συνδύασε τις καλές, dressy γόβες της με χοντρές, ψηλές κάλτσες. Συγκεκριμένα στο πρώτο look που ανέβασε, ταίριαξε ένα ζευγάρι χρυσές γόβες με μπαρέτα, με ένα ζευγάρι χοντρές ροζ κάλτσες του οίκου Gucci δημιουργώντας έναν αναπάντεχο χρωματικό και στιλιστικό συνδυασμό.

 

Αντίστοιχα, στη δεύτερη εμφάνισή της έχει συνδυάσει τις ίδιες γόβες σε μαύρο χρώμα αυτή τη φορά, με μοβ sparkly κάλτσες, του οίκου Vetements.

 

Οι αναφορές στο Ροκοκό από τις ίδιες τις γόβες μέχρι και το combo των ψηλών καλτσών και παπουτσιών, αποδίδουν στα looks της SJP μια αρχοντική, σχεδόν, αισθητική η οποία μας αρέσει πολύ. Φυσικά, είναι η αντιπαράθεση του καλού/επίσημου παπουτσιού και της χοντρής κάλτσας που μας προκαλεί περισσότερο το ενδιαφέρον. Και ενώ, έχουμε ξαναδεί τον συνδυασμό γόβες (ή πέδιλα) να συνδυάζονται με λεπτά ή ημιδιάφανα και διχτυωτά καλτσάκια, δεν έχουμε ξαναδεί ψηλές, παχιές, αθλητικού ύφους κάλτσες να ταιριάζουν τόσο φανταστικά μεταξύ τους. Σε ευχαριστούμε Sarah για το μάθημα στιλ.

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP