CELEBRITY STYLE

Οι πιο καλοντυμένες και οι λιγότερο καλοντυμένες διάσημες εμφανίσεις της εβδομάδας που μας πέρασε

Evan Agostini/Invision/AP

Όλες έχουμε τις μέρες μας. Υπάρχουν αυτές που θα ξυπνήσεις, θα έχεις καλή διάθεση, θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, τη ζωή σου όλα. Εκείνες τις στιγμές είναι αποδεδειγμένο ότι οι εμφανίσεις σου θα είναι και πιο δημιουργικές, αν όχι και πιο στιλάτες. Υπάρχουν φυσικά και άλλες στιγμές που η διάθεση είναι στα πατώματα, νιώθεις κουρασμένη και το τι θα φορέσεις δεν σε απασχολεί καθόλου. Φυσικά, τις μέρες εκείνες μπορεί το καλύτερο γιατρικό για να σου ανέβει η διάθεση να είναι να φορέσεις ένα όμορφο outfit το οποίο θα σε αναζωογονήσει αμέσως.

Διάβασε αμέσως: Οι πιο καλοντυμένες και οι λιγότερο καλοντυμένες διάσημες εμφανίσεις της εβδομάδας που μας πέρασε

Ποιο είναι το νόημα απ’ όλα αυτά; Όλες έχουμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Ακόμα και αν είσαι μια γυναίκα που το στιλ της την απασχολεί, θα υπάρξουν στιγμές που το outfit σου δεν θα είναι καλό. Και αυτό μπορεί να μην το κρίνει κάποιος εξωτερικός παράγοντας αλλά και εσύ η ίδια. Όπως και να ‘χει, it’s OK. Είναι ΟΚ να μην είναι τα outfits σου πάντα στην εντέλεια ή επιτυχημένα. Αυτό συμβαίνει σε όλες μας. Είτε είσαι η Κέλλυ από τη Νέα Σμύρνη, είτε η Katie Holmes από τη Νέα Υόρκη. Καλές και κακές εμφανίσεις έχουμε κάνει όλες μας. Εξίσου και αυτή την εβδομάδα, κάποιες γυναίκες με ένα τους σύνολο μας εντυπωσίασαν και άλλες, ακόμη κι αν θεωρούνται stylish γυναίκες, μας απογοήτευσαν. Και ξέρεις κάτι; It’s OK. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο τέλειος τρόπος για να περάσεις αυτό το σαββατιάτικο πρωινό, είναι να χαζέψεις τις παρακάτω φωτογραφίες. Γι’ αυτό πάρε καφέ και φύγαμε.

Οι καλοντυμένες

Julianne Moore

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Και σακί με πατάτες να φορούσε η Julianne Moore και πάλι θεά θα ήταν. Δεν έβαλε όμως σακί στα WSJ Awards αλλά ένα τελείως Chanel-ικό φόρεμα με παγιέτες του οίκου Celine. Ήταν σούπερ κομψό, στο στιλ της και λιγάκι ροκ. Άψογη (όπως πάντα).

Kendall Jenner

 

Αναστάτωση φέρνει στα everyday looks μας, η Kendall Jenner με την εμφάνισή της αυτή. Φόρεσε το πιο μικροσκοπικό nude φόρεμα/τιραντάκι για να πάει να ψωνίσει (Tiffany’s) κοσμήματα. Αγαπάμε το look ακόμα κι αν θέλει να έχεις περάσει ώρες στο γυμναστήριο για να το υποστηρίξεις. Από την άλλη, τώρα που το ξανασκεφτόμαστε μήπως ένα τέτοιο ρούχο θα δείχνει ακόμα πιο ωραίο σε μια γυναίκα με καμπύλες; Λέμε τώρα.

Katie Holmes

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP 

Με το που χώρισε με τον Jamie Foxx σαν κάτι να συνέβη μέσα της και να βρήκε τον εαυτό της. Το στιλ της το έχει βρει σίγουρα πάντως, μιας και τελευταία η Katie Holmes κάνει back-to-back ωραίες εμφανίσεις. Απόδειξη και αυτό που φόρεσε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, όταν εμφανίστηκε σε event σε γεύμα στην περιοχή Tribeca, στη Νέα Υόρκη. Το tweed πορτοκαλί jacket της είναι απλά όλα τα λεφτά και το τέλειο «μέσο» για να αναβαθμίσει κανείς τις καθημερινές του εμφανίσεις.

Οι λιγότερο καλοντυμένες

Κόνι Μεταξά

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και influencer φημίζεται για το so called, «εκκεντρικό» στιλ της. Καθόλου εκκεντρικό δεν ήταν όμως το φόρεμα που φόρεσε την πρώτη μέρα του AXDW. Το με έναν ώμο φόρεμα με χρυσές και μαύρες παγιέτες δεν φώναζε με τίποτα «Κόνι». Ίσως αν δεν είχε επιλέξει τα πέδιλα αυτά, αλλά ένα ζευγάρι sneakers να έφερνε το σύνολο περισσότερο στα μέτρα και το στιλ της.

Selena Gomez

Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Καταλαβαίνουμε το homage στην ταινία. Καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν ένα τυπικό red carpet look. Τα καταλαβαίνουμε όλα αυτά, αλλά τίποτα δεν δικαιολογεί το φόρεμα αυτό. Ή καλύτερα το γιλέκο αυτό με τα φτερά. Δημιουργίες του Marc Jacobs μεν, αλλά μοιάζει σαν πιτζάμα, δε, το φόρεμα της Selena Gomez με το οποίο εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας ”Frozen 2”. Καταλαβαίνουμε τον σκοπό, δεν εγκρίνουμε παρ’ όλα αυτά. Το outfit έμοιαζε περισσότερο με κοστούμι για παράσταση παρά με εμφάνιση για το κόκκινο χαλί.

Αθηνά Οικονομάκου

 

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια γυναίκα της οποίας το στιλ έχουμε θαυμάσει πολλές φορές. Όχι αυτή όμως. Όπως είπαμε και οι stylish γυναίκες έχουν τις στιγμές τους. Όχι πως αυτό το look είναι «κακό» με κάποια έννοια. Καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα αθλητικού ύφους σύνολο με το οποίο ήθελε να ταιριάζει τα sneakers της, αλλά θα μπορούσε και καλύτερα. Ένα μαύρο κολλητό τοπ και γκρι φόρμα είναι ΟΚ. Είναι “meh” που λένε και οι Αμερικάνοι. Με λίγα λόγια ολίγον τι βαρετό. Ξέρουμε ότι μπορεί και καλύτερα απ’ αυτό η Αθηνά.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP