CELEBRITY STYLE

H Jennifer Lopez μας ταξιδεύει στο 2002 με την τελευταία εμφάνισή της

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Θυμάμαι μικρή, να βλέπω την Jennifer Lopez στο βιντεοκλίπ της από το 2001 και είχα ενθουσιαστεί. Αυτά τα κουλ, hip-hop vibes που έβγαζε το λευκό παλτό και τοπ συνδυασμένο με εντυπωσιακά χρυσά αξεσουάρ ήταν ό,τι καλύτερο. Ήταν κάτι, που προσωπικά, δεν είχα ξαναδεί.

Ακόμα νομίζω, ότι στοιχεία αυτού του συγκεκριμένου look έχουν οι εμφανίσεις μου, και «κατηγορώ» την J.Lo γι’ αυτό. Τα έχω αγαπήσει αυτά τα 00s στοιχεία που μπορεί να έχουν συχνά τα σύνολα μου, αλλά δεν είμαι η μόνη. Και η ίδια η Jennifer επιμένει να υποστηρίζει αυτό το στιλ, ακόμη και σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά. Η τελευταία της εμφάνιση, επιβεβαιώνει αυτό που σου λέω, καθώς αδιαμφισβήτητα το σύνολό της έχει στοιχεία που «φωνάζουν» 00s. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

”The Hustlers” Movie Day 1 #jlo #jenniferlopez #jlostyle #jlomovie #movie #film #thehustlers #hustlers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez JLo (@jenniferlopezjlosite) στις

 

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, εθεάθη στο σετ της καινούργιας ταινίας που πρωταγωνιστεί, “Hustlers”. Εκεί, την είδαμε να φοράει ένα λευκό χαμηλοκάβαλο τζιν παντελόνι (κλασική γραμμή παντελονιού από τα ’00s) και ένα printed tank τοπ με βαθύ ντεκολτέ. Το outfit μας δίνει σίγουρα, flashbacks από τότε που εμφανιζόταν στα βιντεοκλίπ της, φορώντας σύνολα αντίστοιχου στιλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@JLo Looking Gorgeous On The Set Of Her New Movie #Hustlers #JLo #JenniferLopez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John JLover (@johnjlover) στις

 

Μας αρέσει πολύ πάντως, που η Lopez, έκανε μια τέτοια εμφάνιση η οποία μας κάνει να σκεφτόμαστε ξανά, το στιλ κι από άλλες τραγουδίστριες της εποχής. Η Britney Spears, η Christina Aguilera, η Mya και άλλες καλλιτέχνιδες που ξεκίνησαν την καριέρα τους το 2000, είχαν μια παρόμοια αντιμετώπιση όσον αφορά το στιλ τους.

 

 

Οι βελούδινες φόρμες, τα χαμηλοκάβαλα τζιν, οι στενές γραμμές, τα strappy σανδάλια κ.ά, όλα μας υπενθυμίζουν ότι η μόδα έχει περάσει και απ’ αυτή την φάση. Δεν παραπονευόμαστε, μιας και μια πιο σύγχρονη εκδοχή της μόδας της δεκαετίας αυτής, κάνει σιγά-σιγά την παρουσία της και πάλι αισθητή. Απόδειξη και το τελευταίο look της Jennifer Lopez.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP