CELEBRITY STYLE

Η εξαιρετική Tilda Swinton και η παραμυθένια Elle Fanning στο Φεστιβάλ Βερολίνου

ap images

Το κινηματογραφικό φεστιβάλ του Βερολίνου εκτός από καλές ταινίες, φιλοξενεί και μερικές από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς, οι οποίες βάζουν τα καλά τους για να εντυπωσιάσουν. Στο φετινό φεστιβάλ, η Tilda Swinton και η Elle Fanning έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Αν και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, τόσο η Swinton, όσο και η Fanning έκαναν statement εμφανίσεις που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες.

Tilda Swinton

ap images

AP Photo/Markus Schreiber

Είναι γνωστή για την ευρηματική, στιλιστική ματιά της και σε κάθε outfit φροντίζει να δείχνει και την προσωπικότητά της. Στα 57 της, η Swinton αποθέωσε το tuxedo, αντικαθιστώντας το κλασικό παντελόνι με cropped culottes. Ακόμα ένα highlight του outfit της ήταν τα θεατρικά, βικτοριανά παπούτσια της που θες να έχεις στην ντουλάπα σου απλά για να τα βλέπεις.

Elle Fanning

 

Από την άλλη, η Elle Fanning εμφανίστηκε ως μία άλλη πριγκίπισσα της Disney με ένα απίθανο Valentino outfit που δεν μπορείς παρά να χαζέψεις. Πρόκειται για ένα haute couture look σε off-white και πορτοκαλί με μία τεράστια, γαλάζια κορδέλα να δημιουργεί έναν εντυπωσιακό φιόγκο μπροστά. Η γλυκιά Elle υποστήριξε το look της με ένα επίσης κομψό και αριστοκρατικό beauty look.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Markus Schreiber