BEYONCE

Διάσημες γυναίκες που εμπνέουν το στιλ μας

Vianney Le Caer/Invision/AP

Έχεις σκεφτεί πόσο χρόνο αφιερώνεις στις εμφανίσεις σου; Στο να συνθέσεις ένα look, για μια μέρα που ο μόνος σου στόχος μπορεί να είναι να πας στη δουλειά ή να βγεις μια βόλτα. Διπλασίασε, λοιπόν, τον χρόνο αυτό για να δεις πόση ώρα αφιερώνουν οι επώνυμες γυναίκες. Γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και που σχετίζονται άμεσα με αυτή, είτε επειδή ντύνονται ωραία, είτε γιατί πέρα από τη βασική τους ιδιότητα έχουν το δικό τους fashion brand ή συνεργάζονται με ένα.

Απαιτεί πολύ χρόνο και σκέψη η σύνθεση ενός συνόλου στην περίπτωση αυτών των γυναικών, μιας και κάθε τους κίνηση, άρα και κάθε τους outfit, φωτογραφίζεται διαρκώς.

Σαφέστατα, το γεγονός ότι αφιερώνουν χρόνο σε μια τους εμφάνιση, δεν είναι κανόνας. Υπάρχουν σίγουρα στιγμές, όταν για π.χ. είναι σε διακοπές ή απλά επειδή αβίαστα προκύπτει, που καλοντυμένες επώνυμες γυναίκες, δημιουργούν ένα look στο άψε-σβήσε.

Με τον καιρό, να γίνεται κάπως πιο ανοιξιάτικος, είναι αναπόφευκτο να μην εξετάζουμε το στιλ των πιο καλοντυμένων celebrities, για να πάρουμε ιδέες για το δικό μας. Η λίστα που έχουμε δημιουργήσει, αφορά γυναίκες που χρόνια τώρα επηρεάζουν το στιλ μας, με τον τρόπο τους.

Μπαίνουμε, λοιπόν, στα προφίλ τους στα social media και αποδεικνύουμε γιατί αυτές οι γυναίκες ασκούν τόση επιρροή στις εμφανίσεις μας και τη μόδα γενικότερα.

Beyonce

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Photo Credit: B.IV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

 

Η Queen Bey ξέρει καλά πώς να «πλασάρει» τον εαυτό της, σαν μια γυναίκα που τα looks της φαίνεται σαν να προκύπτουν αβίαστα. Ξέρουμε καλά, ότι δεν ισχύει αυτό και ότι έχει μια ολόκληρη ομάδα από πίσω της να τη συμβουλεύει. Το καλό; υποστηρίζει ό,τι φοράει. Λατρεύουμε που τελευταία κάνει μια αναδρομή στις ρίζες της και κυρίως που στηρίζει Αμερικανοαφρικανούς σχεδιαστές που βασίζουν τα σχέδιά τους στην αφρικανική κουλτούρα, με δημιουργίες που περιλαμβάνουν πολλά prints κι έντονα χρώματα.

Sienna Miller

Photo by Andy Kropa/Invision/AP

 

Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Το αγαπάμε αυτό το κορίτσι, χρόνια τώρα, από τότε που μας έδειξε ότι το bohemian chic στιλ είναι και κουλ. Τώρα, οι εμφανίσεις της έχουν μια πιο μίνιμαλ διάθεση, κάνοντας πρωταγωνιστή των συνόλων της, διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Emily Ratakjowski

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

found film

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

 

Το απόλυτο κουλ και σέξι κορίτσι της γενιάς μας, ξέρει καλά πώς να κάνει κάθε της look να συζητηθεί. Ίσως γι’ αυτό να είναι και πάντα προσεγμένα. Τολμάει με τις εμφανίσεις της, δείχνοντας πάντα λίγο «δέρμα» μέσα απ’ αυτές, προσπαθώντας παράλληλα να απενεχοποιήσει το γυναικείο σώμα.

Alexa Chung

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Stairway to heaven/highway to hell. Merry Sunday, Heathens.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung) στις

 

Αν κάποια ξέρει τι εστί street style μόδα, αυτή είναι η Alexa και από τις πρώτες γυναίκες που αποτέλεσαν έμπνευση με την άνοδό της. Οι casual chic εμφανίσεις της έχουν πάντα πολύ υλικό προς μελέτη, μιας και κάθε της outfit είναι σωστά επιλεγμένο. Φυσικά, και το πρώην μοντέλο, νυν fashionista έχει ασχοληθεί και με το σχέδιο μόδας, αφού δημιούργησε συλλογή ρούχων με γνωστό fashion brand.

Rihanna

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@claralionelfdn #DiamondBall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

 

Αν είναι να μιλήσουμε για μια γυναίκα που αβίαστα μπορεί να φορέσει ακόμα και το πιο εκκεντρικό ρούχο, αυτή είναι η Rihanna. Ποια άλλη εξάλλου, θα μπορούσε να υποστηρίξει το αριστουργηματικό Guo Pei κίτρινο φόρεμα που φόρεσε πριν 4 χρόνια στο Met Gala; Η Rihanna  είναι η αγαπημένη μας ιέρεια της μόδας και δικαίως με επιτυχία διατηρεί το δικό της fashion brand σε συνεργασία με την Puma, ενώ σύντομα θα λανσάρει τον δικό της πολυτελή οίκο.

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP