CELEBRITY STYLE

Η τσάντα της Olivia Palermo που θα ερωτευτείς και κοστίζει λιγότερα από 50 ευρώ

Photo by Christopher Smith/Invision/AP

Η Olivia Palermo είναι γνωστή για το στιλ της και τα υπέροχα matching που κάνει πάντα με μία δική της αισθητική. Η επιλογή των αξεσουάρ είναι ένα από τα highlights σε κάθε outfit της ενώ έχει ξεκάθαρα μία ιδιαίτερη αδυναμία στα παπούτσια και τις τσάντες.

Στην πρόσφατη street εμφάνισή της στο Παρίσι, την οποία ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η στρόγγυλη bamboo τσάντα που κρατά είναι αυτή που θες για τα ανοιξιάτικα outfits σου. Λογικά θα φαντάζεσαι ότι πρόκειται για ένα πανάκριβο brand, όπως εξάλλου μας έχεις συνηθίσει η Olivia, αλλά θα σε εκπλήξω θετικά, λέγοντάς σου ότι η τσάντα κοστίζει λιγότερα από 50 ευρώ, επομένως πολύ πιθανό να είναι μέσα στο budget σου.

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

 

Πρόκειται για μία bamboo bag από τη συλλογή των Mango, η οποία μπορεί τώρα να έχει εξαντληθεί αλλά πολύ σύντομα θα είναι και πάλι διαθέσιμη.

 

Εμείς περιμένουμε να τη βρούμε και στην ελληνική εκδοχή του online shop Mango, αν και υπάρχουν αρκετές στη αγορά που μπορούν να την αντικαταστήσουν και μάλιστα σε παρόμοια τιμή.

 

Κεντρική φωτογραφία: Christopher Smith/Invision/AP