CELEBRITY STYLE

Το ψηλόμεσο μπικίνι της Ολυμπίας Χοψονίδου κι άλλα 7 μαγιό για να διαλέξεις

NDP Photo Agency

Οι αφίξεις από Έλληνες και ξένους celebrities στη χώρα μας έχουν ξεκινήσει, με νησιά όπως τη Μύκονο και την Αντίπαρο να γεμίζουν με παρουσίες επωνύμων οι οποίοι σκοπό ένα πράγμα: να απολαύσουν το καλοκαιράκι.

Δες ακόμη: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό. Το καλοκαίρι σου μόλις απέκτησε περισσότερο ενδιαφέρον

Και όσο κι εσύ και εγώ, είμαστε ακόμη στην καυτή Αθήνα, περιμένοντας πώς και πώς να φύγουμε διακοπές, μπορούμε να παρατηρούμε τις εμφανίσεις αυτές και ταυτόχρονα να κρατάμε σημειώσεις. Τι φοράνε οι σταρ στις διακοπές τους; Υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη δική μας καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα; Όλα αυτά τα ερωτήματα μας δίνουν «απαντήσεις» με τις εμφανίσεις τους καλοντυμένες γυναίκες, όπως το μοντέλο Ολυμπία Χοψονίδου.

Παρέα με την οικογένειά της, τον άνδρα της Βασίλη Σπανούλη και τα πέντε παιδιά τους, βρέθηκε στο νησί των ανέμων για διακοπές. Εκεί εθεάθη να φοράει ένα όμορφο ψηλόμεσο μπικίνι σε τρόπικαλ print.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Τα exotic vibes του μπικίνι «φωνάζουν» καλοκαίρι, ενώ το ύφος του μαγιό έχει ξεκάθαρα athleisure vibes παρά το ψηλόμεσο κάτω μέρος του (ένα στιλ μαγιό που μας θυμίζει αυτά που φορούσαν τη δεκαετία του ’60).

Δες ακόμη: Οδηγός αγοράς: Σου βρήκαμε 20 stylish μαγιό για να υποδεχτείς το καλοκαίρι από τώρα
 

Με την τάση των ψηλόμεσων μαγιό να παραμένει σταθερά μια από τις αγαπημένες μας, συγκεντρώσαμε 7 μπικίνι τα οποία είμαστε σίγουρες ότι θα λατρέψεις.

 

 

Ριγέ μπουστάκι τοπ και ψηλόμεσο bottom, Calzedonia

 

 

 

Τοπ με μπανέλα και ψηλόμεσο bottom με χρυσές λεπτομέρειες, Marks & Spencer

 

 

Μπικίνι σε τρόπικαλ print, Yamamay

 

 

 

Φλοράλ μπικίνι, Loveshackfancy

 

 

 

Μπικίνι και τοπ σε animal print, H&M

 

 

 

Μπικίνι με βολάν, Leslie Amon

 

 

 

Mπικίνι και τοπ σε ζεμπρέ print, MANGO

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency