CELEBRITY STYLE

10 αντισυμβατικά νυφικά φορέματα που ξέφυγαν από τα τετριμμένα

AP Photo/File

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν γυναίκες, πραγματικά style icons. Αν και τελευταία, ο όρος αυτός χρησιμοποιείται ελαφρά τη καρδιά, θεωρώ ότι οι γυναίκες που το στιλ τους έχουν πραγματικό αντίκτυπο είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Διάβασε ακόμη: Παντρεύεσαι και δε θέλεις να βάλεις νυφικό: Σου βρήκαμε 5 ρούχα που δεν είναι το κλασικό φόρεμα

Είναι, λοιπόν, κάπως αναπόφευκτο αυτές οι γυναίκες όταν πρόκειται ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, να μη θέλουν να στηρίξουν τον «τίτλο» αυτόν που τους έχει δοθεί, υποστηρίζοντας το στιλ τους με ένα νυφικό που ξεφεύγει από το πατροπαράδοτο λευκό φόρεμα.

Δες ακόμη: 10 πανέμορφα νυφικά παπούτσια που θα αναδείξουν το bridal look σου

Οι παρακάτω celebrities, λοιπόν, είπαν «όχι» στις παραδόσεις και πρόσφεραν έμπνευση αλλά και εναλλακτικές σε όλες τις γυναίκες που την ημέρα του γάμου τους θέλουν να φορέσουν κάτι πιο αντιπροσωπευτικό του στιλ και του χαρακτήρα τους, που δεν μεταφράζεται μέσα από ένα λευκό φόρεμα.

Θα δεις ροζ, μοβ, μαύρα νυφικά φορέματα, όλα τα οποία έχουν τη δική τους γοητεία και που σίγουρα μας έκαναν να αποτυπώσουμε τις εικόνες αυτές στο μυαλό μας για πάντα.

Kristen Bell

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#tbt to when I cried at our wedding and @daxshepard thought it was really funny.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kristen bell (@kristenanniebell) στις

 

Ένα μαύρο φόρεμα είναι διαχρονικό. Και τις φωτογραφίες του γάμου της Kristen Bell με τον Dax Shepard η ηθοποιός θα βλέπει πολλά χρόνια μετά και δε θα μετανιώνει την ενδυματολογική της επιλογή.

Diana Agron

 

Περισσότερο για couture φόρεμα που θα βλέπαμε σε ένα red carpet event μας «βγάζει» το νυφικό της Diana Agron. Δεν μπορείς να πεις, το ζήλεψες λίγο το Valentino φόρεμα της ηθοποιού. Εμείς πάντως, σίγουρα.

Mandy Moore

 

Αν και το κόψιμο ή ύφος του φορέματος δεν είναι τόσο «διαφορετικό», η παστέλ ροζ απόχρωση του νυφικού της Mandy Moore έχει σίγουρα ενδιαφέρον.

Sarah Jessica Parker

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Monday May 19th, 1997 It flew by Baby. Good golly I love you. XXX, Your wife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις

 

Η αγαπημένη μας fashionista αποδεικνύει ότι ήταν style icon προ Sex and the City και το μαύρο νυφικό που φόρεσε 22 χρόνια πριν, μας το επιβεβαιώνει. Μαύρα σγουρά μαλλιά+μαύρο νυφικό= το πιο μοναδικό bridal look.

Emily Ratajkowski

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

2.23.18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

 

Πέρα από το γεγονός ότι ξάφνιασε τους πάντες με τον impromptu γάμο της με τον Sebastian Bear-McClard, η μελαχρινή σεξοβόμβα αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας ζωής φορώντας ένα μουσταρδί κοστούμι του brand Zara και μαύρο καπέλο με βέλο.

Elizabeth Taylor

 

Aν και είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ήδη τρεις φορές πριν τον γάμο της με τον Eddie Fisher το ’59, η Elizabeth Taylor για τον τέταρτο γάμο της αποφάσισε κάνει τη διαφορά, φορώντας ένα μίντι, σιφόν, πράσινο φόρεμα με μια εκπληκτική ημιδιάφανη κουκούλα στην ίδια απόχρωση.

Gwen Stefani

 

Πριν γίνουν «τάση» τα ροζ νυφικά φορέματα, η Gwen Stefani, λάτρης του goth chic style και σαν μια celebrity που το στιλ της στα ’90s αποτελούσε έμπνευση για πολλές γυναίκες, αποφάσισε να φορέσει ένα πανέμορφο ombre νυφικό για τον γάμο της με τον Gavin Rossdale, όπου η μεταξωτή φούστα του ήταν σε φούξια χρώμα.

Marilyn Monroe

 

Η Marilyn Monroe φόρεσε το iconic λευκό halter φόρεμα για την ταινία “7 χρόνια φαγούρα”, αλλά για τον σύντομο γάμο της με τον Joe DiMaggio προτίμησε κάτι πιο «συντηρητικό». Ένα σκούρο καφέ κοστούμι με γουνάκι ήταν η εκδοχή του bridal look της σούπερσταρ. Αφού άρεσε στη Marilyn, εμείς δεν λέμε τίποτα.

Dita von Teese

 

Η βασίλισσα του burlesque για τον γάμο της με τον Marilyn Manson φόρεσε ένα σκούρο μοβ φόρεμα της Vivienne Westwood. Όταν παντρεύεσαι τον Marilyn Manson, γίνεται να φορέσεις κάτι με λιγότερο “drama” απ’ αυτό το φόρεμα;

Keira Knightley

 

Με ένα μίνι nude φόρεμα Chanel φόρεμα που είχε ξαναφορέσει στο κόκκινο χαλί, παντρεύτηκε τον καλό της, James Righton, η Keira Knightley. Το look ολοκλήρωσε με ένα cropped tweed σακάκι Chanel, μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα διακριτικό στεφάνι στα μαλλιά.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/File