CELEBRITY STYLE

Το κομψό outfit της Μπέτυς Μπαζιάνα που μπορείς να αντιγράψεις

Ενώ αρχικά δεν είχε αφήσει και την καλύτερη εντύπωση με τις στιλιστικές επιλογές της, η Μπέτυ Μπαζιάνα πλέον έχει καταφέρει να αποσπά τις καλύτερες κριτικές με τις πετυχημένες εμφανίσεις της. Να σου θυμίσω την εξαιρετικά chic εμφάνισή της στην επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο και να σου δείξω μία ακόμα από την χθεσινή συνάντησή της με την Emine Erdogan.

Η Πρώτη Κυρία της χώρας, επισκέφθηκε την σύζυγο του Τούρκου προέδρου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια και η εμφάνιση της αποδεικνύει την πρόοδό της όσον αφορά στο ντύσιμο. Η Μπέτυ Μπαζιάνα φόρεσε ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή με μία κλασική και ουδέτερη τριχρωμία του μαύρου ρου λευκού και του μπεζ. Το classy φόρεμα συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ το καμηλό παλτό έδινε στο outfit μία ακόμα στιλάτη πινελιά, δεδομένου ότι φέτος είναι στην πρώτη γραμμή των trends.

NDP Photo Agency

 NDP Photo Agency

My tip: Αν και εσύ είσαι λάτρης του classy & chic στιλ, τότε ένα τέτοιο φόρεμα πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σου κι όχι μόνο σε μαύρο. Η επιλογή της Μπέτυς Μπαζιάνα είναι ιδανική γιατί το μαύρο περισσότερο σε αναλογία με τα άλλα δύο χρώματα και καλύπτει το κάτω μέρος του φορέματος, γεγονός που καλακεύει περισσότερο τη σιλουέτα.

 NDP Photo Agency

Δεν μπορώ όμως να προσπεράσω και την εμφάνισή της στο επίσημο δείπνο, την ίδια μέρα με ένα επίσης κομψό, κατακόκκινο φόρεμα. Μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση από την Μπέτυ Μπαζιάνα, πάντα μέσα στα όρια του επιτρεπτού για μία τέτοια περίσταση.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo  Agency