CELEBRITY STYLE

Το μαύρο φόρεμα εγκυμοσύνης της Meghan Markle είναι από τα Asos και θα το λατρέψεις

Chris Jackson/Pool Photo via AP, File

Το Little Black Dress είναι πια δεδομένο ότι ανήκει στα classics που πρέπει να έχεις πάντα στην ντουλάπα σου. Είναι το φόρεμα που σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση και κάπως μαγικά κολλάει όλες τις ώρες της μέρας. Αυτόν ακριβώς το ρόλο έχει και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αρκεί να βρεις το σωστό και θα σου λύσει πολλές φορές τα χέρια. Εκείνα τα πρωινά που δεν ξέρεις τι να βάλεις και πρέπει να είσαι καλοντυμένη για το meeting στο γραφείο, τη φορά που έχεις να πας θέατρο ή να βγεις για φαγητό και χρειάζεσαι κάτι πιο επίσημο, το LBD θα είναι εκεί ακόμα.

Τι κι αν έχει φουσκώσει η κοιλίτσα σου, ένα μαύρο φόρεμα δεν μπορεί παρά να είναι  κολακευτικό. Η Meghan Markle, που δεν έχει και την μεγαλύτερη κοιλιά εγκυμοσύνης που έχεις δει, αλλά έχει φουσκώσει, το φόρεσε και το επιβεβαιώνει έμπρακτα.

 

Το φόρεσε στο επίσημο ταξίδι που έκανε στην Αυστραλία με τον πρίγκιπα Harry, μαζί με μία καρό γκαμπαρντίνα και μαύρα pumps. Το καλύτερο όμως είναι ότι αυτό το φόρεμα είναι από τα Asos και φυσικά μπορείς να το αποκτήσεις πολύ εύκολα.

Maternity, mini dress, Asos – 48.99€

Φυσικά μπορείς κι εσύ να το φορέσεις με την καμπαρντίνα σου ή ακόμα και με ένα blazer κι ένα ζευγάρι loafers. Επιπλέον, μπορεί ακόμα να μην το σκέφτεσαι, αλλά η περίοδος των γιορτών δεν είναι πολύ μακριά. Ένα τέτοιο φόρεμα, θα είναι ό,τι χρειάζεσαι για να μπορείς να το φοράς στις επίσημες εξόδους σου.

My tip: Μπορείς να πάρεις κι ένα glittery πανωφόρι, με μαγιέτες ή metallic και να το ρίξεις από πάνω για να δώσεις στο outfit το απαραίτητο glam. Κι αν το σκέφτεσαι επειδή δε θες να κάνεις επενδύσεις στιλιστικά σε αυτή την περίοδο, να σημειώσω ότι το πανωφόρι φοριέται άνετα και μετά, ακόμα κι αν τελικά χρειαστεί να το πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο.

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Jackson/Pool Photo via AP, File