CELEBRITY STYLE

Τι φόρεσε η Meghan Markle στην επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον πρίγκιπα Harry

Έχουμε συνηθίσει να επαινούμε την κομψότητα της Δούκισσας του Cambridge, η οποία πρόσφατα απασχόλησε για ακόμα μία φορά με την πριγκιπική της εμφάνιση. Ωστόσο, φαίνεται ότι θα έχει συναγωνισμό, αφού η Meghan Markle είναι πλέον επίσημα αρραβωνιασμένη με τον πρίγκιπα Harry και από τις πρώτες εντυπώσεις φαίνεται ότι θα μπει στο group των καλοντυμένων.

Για την επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle επέλεξε ένα minimal και κομψό outfit, το οποία απογείωσε με ένα ζευγάρι από τα πιο γνωστά κι αγαπημένα ψηλοτάκουνα παπούτσια του οίκου Aquazzura. 

Τα lace up ψηλοτάκουνα ήταν σε μία διακριτική nude απόχρωση και ισορροπούσαν το κυπαρισσί φόρεμα P.A.R.O.S.H και το λευκό παλτό Line the Label που διάλεξε η όμορφη Megan.

AP Photo/Matt Dunham

AP Photo/Matt Dunham

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Meghan Markle να τα φορά, αφού σε άλλες επίσημες εμφανίσεις έχει επιλέξει τα ίδια παπούτσια σε μαύρο χρώμα. Κάνει μάλιστα πολύ καλά, αφού εκτός από τον chic σχεδιασμό τους είναι ιδανικά για να μακραίνουν και να κολακεύουν τα πόδια.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Matt Dunham