AMAL ALAMUDDIN CLOONEY

Η Victoria Beckham, η Amal Clooney και οι άλλες διάσημες εμφανίσεις στον βασιλικό γάμο

Ian West/pool photo via AP

Ανάμεσα στους γαλαζοαίματος καλεσμένους του γάμου της χρονιάς ξεχώρισαν και κάποιοι από τους celebrities με τους οποίους τόσο η βασιλική οικογένεια, όσο και η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry διατηρούν φιλικές σχέσεις. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν το ζεύγος Clooney και το ζεύγος Beckham, οι οποίοι τίμησαν το ζευγάρι και βρέθηκαν στο γάμο. Φυσικά, οι παρουσίες τους δεν πέρασαν απαρατήρητες με τις δύο κυρίες να κλέβουν τις εντυπώσεις πλάι στους επίσης κομψούς συζύγους τους. 

Ian West/pool photo via AP

Το έντονο κίτρινο διάλεξε η Amal Clooney για την εμφάνισή της στο γάμο, συνδυάζοντας φόρεμα Stella McCartney και ένα εντυπωσιακό καπέλο με διάφανες γόβες με χρυσές λεπτομέρειες πιθανότατα από τον Gianvito Rossi. Δίπλα της ο George Clooney με γκρι ανοιχτό κοστούμι και κίτρινη γραβάτα και μαντήλι στο πέτο για να δένει χρωματικά με την συνοδό του. Ομολογουμένως το κίτρινο ταιριάζει στην μελαχρινή Amal και οφείλουμε να πούμε ότι είναι μία τολμηρή επιλογή, ειδικά για ένα τέτοιο event.

Ian West/pool photo via AP

  Ian West/pool photo via AP

Το διάσημο ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις με το παλάτι και δεν θα μπορούσε να λείπει από τον γάμο. Τόσο ο David όσο και η Victoria Beckham είναι γνωστοί για το καλό τους γούστο και το στιλ τους. H Victoria Beckham διάλεξε ένα μπλε navy φόρεμα, custom από το δικό της fashion brand, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι κόκκινα pumps, Manolo Blahnik. Δεν ξέχασε φυσικά να ολοκληρώσει το outfit με το απαραίτητο headpiece. Ο David Beckham δίπλα της, επίσης προσεγμένος, φόρεσε ένα φράκο με σύγχρονες σχεδιαστικές γραμμές στις αποχρώσεις του γκρι.

Ian West/pool photo via AP

  Ian West/pool photo via AP

Η Pippa Middleton με τον James Matthews κατέφτασαν στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με τα σωστά outfits για την περίσταση. Ο Matthews έμεινε πιστός στο πρωτόκολλο με το κλασικό δίχρωμο φράκο και η όμορφη αδερφή της Kate Middleton διάλεξε μία παστέλ βεραμάν απόχρωση με floral λεπτομέρειες για το φόρεμά της που φυσικά ταίριαξε με το αναμενόμενο headpiece.

Ian West/pool photo via AP

Ian West/pool photo via AP

Ένα ακόμα διάσημο ζευγάρι που βρέθηκε στο παλάτι είναι η Carey Mulligan και ο Marcus Mumford. Εκείνος με το αναμενόμενο δίχρωμο φράκο και η όμορφη Mulligan με ένα floral cocktail φόρεμα και διακριτικό headpiece, όπως επιβάλλει το dress code.

Chris Jackson/pool photo via AP

Chris Jackson/pool photo via AP

Ο Tom Hardy με την Charlotte Riley ήταν ένα ακόμα ζευγάρι που βρέθηκε στο Windsor Castle και τράβηξε τα βλέμματα. O Tom Hardy έμεινε στην κλασσική επιλογή του κοστουμιού, ενώ η Charlotte Riley διάλεξε ένα μαύρο floral φόρεμα και φυσικά ακολούθησε τον ενδυματολογικό κανόνα που θέλει και τις καλεσμένες να φορούν καπέλο ή headpiece.

Danny Lawson/Pool Photo via AP

Danny Lawson/Pool Photo via AP

Καλεσμένη στον βασιλικό γάμο ήταν και η Oprah Winfrey, η οποία εμφανίστηκε με ένα παστέλ ροζ φόρεμα Stella McCartney και εντυπωσιακό καπέλο στην ίδια ακριβώς απόχρωση.

 

Κεντρική φωτογραφία: Ian West/pool photo via AP