CELEBRITY STYLE

Η Meghan Markle με διάφανη φούστα. Τι θα πει η Βασίλισσα;

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Και μετά την αποθέωση κι όλα εκείνα τα θετικά σχόλια που κέρδισε επάξια η εγκυμονούσα Meghan Markle, κυρίως από τις εμφανίσεις που έκανε στο επίσημο ταξίδι της στην Αυστραλία, έρχεται ένα στιλιστικό ατόπημα. Μία μέρα πριν επιστρέψουν στο Λονδίνο με τον πρίγκιπα Harry, εμφανίζεται με μία φούστα που είναι διάφανη στους γοφούς.

Η μπλε, pleated πλεκτή της φούστα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη από τον οίκο Givenchy φαίνεται ότι στο σημείο των γοφών χρειαζόταν μία επένδυση εσωτερικά ή άλλο εσώρουχο. Έτσι, η Meghan Markle έκανε μία στιλιστική αστοχία και η see-through φούστα άφησε το εσώρουχό της να διαγράφεται.

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Προφανώς δεν ήρθε το τέλος του κόσμου για εμάς, αλλά ποιος ξέρει ποιος θα πληρώσει το μικρό αυτό λάθος. Θα τιμωρηθεί ως παράλειψη της στιλίστριάς της ή θα την πληρώσει ο Givenchy; Είναι και το βασιλικό πρωτόκολλο στη μέση.

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Με διαφάνεια ή χωρίς πάντως, το συγκεκριμένο outfit της Meghan Markle παίρνει άριστα. Κομψό, ιδανικό για ένα πρωινό με το μπλε χρώμα να ταιριάζει άψογα με τα μαύρα μαλλιά της.

Εδώ που τα λέμε σε όλες έχει συμβεί να φοράμε κάτι και βγαίνοντας στο φυσικό φως να αντιλαμβανόμαστε πόσο διάφανο είναι.

 

Κεντρική φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool Photo via AP