CELEBRITY STYLE

Η Meghan Markle εκτός πρωτοκόλλου ξανά, με σκισμένο τζιν και στην εγκυμοσύνη

AP Photo/Matt Dunham

Δεν πέρασαν λίγες μέρες που λατρέψαμε τη διχρωμία της Meghan Markle με το μοβ φόρεμα και το κόκκινο παλτό, αλλά και την total beige εμφάνισή της με το φόρεμα από τα H&M. Συνεχίζει το σερί των πετυχημένων εμφανίσεων και δηλώνει και πάλι ότι δεν μπήκε στο παλάτι για να υπακούει κανόνες, τουλάχιστον όχι στιλιστικούς.

Πρόσφατα λοιπόν, σε εμφάνισή της στο Λονδίνο μας έδειξε ακόμα μία πλευρά του στιλιστικού εαυτού της, την οποία ξέραμε αλλά δεν την είχαμε δει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για μία από τις επίσημες και προγραμματισμένες εμφανίσεις του ζευγαριού.

 

Μπορείς να δεις την Meghan Markle να φορά σκισμένο τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή με γυρισμένο ρεβέρ, nude γόβες Stuart Weitzman και ζιβάγκο και παλτό στην ίδια μπλε σκούρα απόχρωση.

Πρόκειται για μία εμφάνιση που περισσότερο παραπέμπει σε αντίστοιχη έξοδο της Victoria Beckham. Ο τίτλος δεν την έχει επηρεάσει τόσο πολύ ώστε να απαρνηθεί αγαπημένα της ρούχα, όπως είναι το τζιν παντελόνι και μάλιστα με σκισίματα, το οποίο έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Matt Dunham