CELEBRITY STYLE

Το look της Μαίρης Συνατσάκη και 5 δερμάτινα jackets για τα καλύτερα ανοιξιάτικα σύνολα

Ναι, είναι Απρίλιος και βρέχει. Πρέπει ν' αποδεχτούμε την μοίρα μας. Ο ανοιξιάτικος καιρός στην χώρα μας τελευταία, μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιες αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Προσαρμοζόμαστε όμως εύκολα. Βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους που να μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτό τον καιρό. Αν όχι εμείς, οι εμφανίσεις μας τουλάχιστον.

Με λίγο ψάξιμο στο Instagram, και βρήκαμε μια καλή δικαιολογία για να κάνουμε λίγο shopping. Η αγορά αυτή όμως, θα είναι επένδυση, μιας και αφορά ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας: το δερμάτινο jacket.

 

Με αφορμή, λοιπόν, την φωτογραφία που ανέβασε η Μαίρη Συνατσάκη στο προφίλ της στο IG, όπου έχει φορέσει πάνω από το casual look της ένα δερμάτινο μπουφάν, είπαμε να κάνουμε μια έρευνα: να βρούμε τα καλύτερα δερμάτινα jackets της αγοράς. Γιατί όμως; Γιατί το δερμάτινο μπουφάν και γιατί τώρα;

Η απάντηση είναι απλή: ένα δερμάτινο μπουφάν αποτελεί από τα “staples” (=βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας) των ανοιξιάτικων εμφανίσεων μας. Είτε, μέρες σαν την σημερινή που βρέχει, είτε πιο ηλιόλουστες, ένα δερμάτινο jacket φοριέται παντός καιρού. Πάνω από ένα κοντομάνικο τοπ, μια ζεστή μέρα ή με ένα φουτεράκι (όπως η Μαίρη Συνατσάκη) για τις πιο ψυχρές ημέρες της άνοιξης.

Aπό τα πιο κλασικά σχέδια, μέχρι και πιο ενδιαφέρουσες αποχρώσεις η αγορά προσφέρει πολλές, ενδιαφέρουσες επιλογές σε δερμάτινα μπουφάν.

 

Μπουφάν από δερματίνη με τσέπες, ‘ALE

 

Βiker μπουφάν με λοξό φερμουάρ, attrattivo

 

Μπουφάν από απομίμηση δέρματος, H&M

 

Μπουφάν από δερματίνη με βολάν, BSB

 

Mπουφάν biker με ζώνη, MANGO

 

Kεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/mairiboo/