CELEBRITY STYLE

H Μαριάννα Γουλανδρή με φουτουριστικού ύφους ολόσωμη φόρμα. Μέχρι και ο David Bowie θα φορούσε το look

Η Μαριάννα Γουλανδρή "καλεί Γη". Είναι το space-y σύνολό της το καλύτερο του Burning Man Festival; 'Η θα δούμε τον David Bowie να τηλεμεταφέρεται από τον άλλο κόσμο και να ανασταίνεται μόνο και μόνο για να δώσει την στάμπα της έγκρισης στο διαστημικού ύφους σύνολο της γνωστής fashionista;

Δες ακόμη: Μαριάννα Γουλανδρή: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της

Ο πιο expert από τους expert στα spacey σύνολα ήταν εξάλλου ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος τραγούδησε το φημισμένο “Space Oddity” μιλώντας για τις παραξενιές του διαστήματος. Αν, λοιπόν, κάποιος είναι καλός κριτής για το look της Μαριάννας, αυτός θα ήταν ο Bowie. Πρόσβαση στον καλλιτέχνη δεν έχουμε, οπότε η νεαρή fashionista και γόνος εφοπλιστικής οικογενείας, θα πρέπει να αρκεστεί στη δική μας γνώμη.

Διάβασε ακόμη: Μαριάννα Γουλανδρή: Η πρώτη φωτογραφία με την κορη της

Η απόψή μας για την εμφάνισή της στο φεστιβάλ μουσικής, Burning Man που πραγματοποιείται στη Νεβάδα της Αμερικής; Παράξενο, quooky και σούπερ κουλ.

View this post on Instagram

Calling earth #AnotherPlanet#BurnBaby

A post shared by Marianna Goulandris (@mariannagofficial) on

 

Από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, καταφέραμε να θαυμάσουμε το «εξωπραγματικό» look της Μαριάννας που φόρεσε το εν λόγω φεστιβάλ το οποίο φέτος είχε το θέμα “Metamorphoses” (να σχετίζεται με το βιβλίο του Franz Kafka άραγε;).

Η ιριδίζουσα ολόσωμη φόρμα της Μαριάννας, πέρα από το γεγονός ότι εφάρμοζε σαν δεύτερο δέρμα στο σώμα της, είχε ένα ψυχεδελικού ύφους pattern που μας θύμισε κάτι ανάμεσα σε ρούχο του David Bowie από τα ’70s και σε look των Spice Girls. Τα platform παπούτσια στα χρώματα του ουράνιου τόξου μας κάνουν να κλίνουμε προς το δεύτερο, αν και είμαστε σίγουρες ότι τη φόρμα θα υποστήριζε άνετα και ο Ziggy Stardust. 

Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου, ενώ στην φωτογραφία δείχνει να μιλάει στο τηλέφωνο. Λες να είναι o ET; Ο ΕΤ καλούσε στο σπίτι του. Εσύ Μαριάννα μου;

Kεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/mariannagofficial/