CELEBRITY STYLE

Η Μαρία Ηλιάκη έχει την απόλυτη εκδοχή του androgynous outfit

NDP Photo Agency

Το androgynous στιλ έχει μία διαχρονικότητα που μπορεί να προσαρμοστεί στις τάσεις του σήμερα. Το outfit με το οποίο εμφανίστηκε η Μαρία Ηλιάκη στην παρουσίαση της συλλογής Giambattista Valli x H&M είναι σίγουρα ένα από τα outfits που θα δοκιμάσεις φέτος.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Δίχως καμία προσπάθεια εντυπωσιασμού, η Μαρία Ηλιάκη συνδύασε ένα λευκό πουκάμισο με μία παντελόνα σε λαδί-καφέ απόχρωση και τα δύο από την H&M και ολοκλήρωσε το σύνολο με μία λεπτή μαύρη γραβάτα. Το retro-inspired χτένισμά της επιμελήθηκε ο Νικόλας Βιλλιώτης και το μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους ήταν δια χειρός Έλενας Χατζηνικολίδου. Για το σύνολό της πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη στιλίστριά της, Ειρήνη Βάσσου.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Την επόμενη φορά που δεν θα έχεις καμία έμπνευση για μία από τις εξόδους σου, θυμήσου αυτό outfit της Μαρίας Ηλιάκη. Ένα λευκό πουκάμισο και μία παντελόνα το πιθανότερο είναι να υπάρχουν στην ντουλάπα σου. Όσο για τη γραβάτα, αν δεν έχεις εσύ μπορεί να έχει το αγόρι σου, ο αδερφός ή ο κολλητός σου. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια ή pumps αρκούν για να έχεις ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Από την άλλη, αν όλο αυτό το θεωρείς too much για το προσωπικό σου στιλ, τότε μπορείς να αντικαταστήσεις τη γραβάτα με ένα φουλάρι, χαρίζοντας έτσι ένα πιο κομψό στοιχείο στο αυστηρό outfit. 

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency