CELEBRITY STYLE

H Lily-Rose Depp σου δείχνει πώς πρέπει να είναι το glam party outfit

Η Lily-Rose Depp παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 18, έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς από τον κόσμο της μόδας. Η σύνδεση του ονόματός της με τον οίκο Chanel την καθιέρωσε στο χώρο ως ένα κορίτσι με προσωπικότητα και στιλ και η τελευταία της επίσημη εμφάνιση, το αποδεικνύει. Σε πρόσφατο event του WWD στην Νέα Υόρκη, το νεαρό μοντέλο έδωσε μία πολύ glam αλλά και νεανική εκδοχή του πώς μπορείς να είσαι κομψή κι όχι βαρετή, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα.

Επιλέγοντας ένα κοντό φόρεμα του οίκου Chanel, η Lily-Rose Depp έδωσε τη δική της φρέσκια και νεανική εκδοχή του Little Black Dress. Το συνδύασε με strappy πέδιλα, επίσης μαύρα και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Το κόψιμο του φορέματος στο πάνω μέρος του έδινε μία πιο sexy αίσθηση αλλά έκανε και πιο νεανικό το στιλιστικό αποτέλεσμα.

Όσο για το beauty look, ήταν λαμπερό χωρίς να είναι υπερβολικό. Ένα απλό αλλά περιποιημένο ponytail και eyeliner ήταν αρκετά για να υποστηρίξουν το party look της.

 Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Αν λοιπόν, θες να ξεφύγεις λίγο από τα κλασικά, δοκίμασε να φορέσεις μία παρόμοια εκδοχή του LBD, όπως αυτή της Lily-Rose Depp και προσέγγισε μινιμαλιστικά και έξυπνα το accessorising αλλά και το beauty κομμάτι του look.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP