CELEBRITY STYLE

Η Σία Κοσιώνη με neon φόρεμα τη βραδιά των εκλογών. Αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνισή της μέχρι σήμερα

NDP Photo Agency

Η Σία Κοσιώνη έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα. Σαν μια επιτυχημένη δημοσιογράφος, η ίδια «παρακολουθείται» στενά τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο για την προσωπική της ζωή ή τη δουλειά της. αλλά και για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Διάβασε ακόμη: Το κίτρινο κοστούμι της Κοσιώνη και η κοινή επιλογή Στάη-Ζαχαρέα για το βράδυ των εκλογών

Δεν ίσχυε βέβαια πάντα αυτό. Με τον καιρό, η Σία άρχισε να ασχολείται περισσότερο με τη μόδα, εξελίσσοντας αρκετά τον τρόπο που τελικά αντιμετωπίζει το στιλ της. Οι εμφανίσεις της αρχικά είχαν μια πιο συντηρητική αντιμετώπιση, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πειραματίζεται με τις εμφανίσεις της και απόδειξη ήταν το φόρεμα που επέλεξε για τη βραδιά των εκλογών.

Δες ακόμη: Η Σία Κοσιώνη έκανε το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Η παρουσιάστρια έκανε την αγαπημένη μας, ως τώρα, εμφάνιση. Με σύνολο MI-RO η Σία ήταν σαν μια όαση, στον όχι και τόσο μη αναμενόμενο αγώνα ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα της χώρας μας. Προσφέροντας μια άκρως high end εμφάνιση, το look ήταν τόσο όσο καλοκαιρινό, αλλά και κατάλληλο για την περίσταση. Υπήρχαν όμως δύο στοιχεία που μας έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση στο look της Σίας Κοσιώνη:

#1. Η ενδιαφέρουσα χρωματική παλέτα

Διαθέτοντας ένα ombre (ντεγκραντέ) εφέ το φόρεμα της παρουσιάστριας είχε μια ενδιαφέρουσα χρωματική παλέτα. Το πάνω μέρος του ρούχου (το οποίο θύμιζε σακάκι) ήταν και η πιο τολμηρή απόχρωση στο «πολύχρωμο», κατά τα άλλα, φόρεμά της. Με το βασικό μέρος του ρούχου να είναι σε φωσφοριζέ κοραλί χρώμα, το φόρεμα της παρουσιάστρια ήταν η πιο κομψή εκδοχή της τάσης του neon.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@siakossioni in Mi-Ro outfit #mirodesigners

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mi-Ro Designers (@mirodesigners) στις

 

Οι ενδιαφέρουσες διαβαθμίσεις των χρωμάτων άλλαζαν όμως από το σημείο των γοφών και προς τα κάτω, συνεχίζοντας σε πιο σκούρες και γήινες αποχρώσεις όπως αυτές του καφέ, και μπορντό προσφέροντας αυτό το ombre εφέ στο ρούχο της. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και το γεγονός ότι επέλεξε αυτό το ρούχο για τη συγκεκριμένη περίσταση ήταν μια πολύ φρέσκια αντιμετώπιση για εμφανίσεις αυτού του είδους.

#2. Η αντιπαράθεση του πλισέ στο «αυστηρού» ύφους φόρεμα

 

Αυτό που δεν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε με τίποτα στο κομψό look της Σίας ήταν το εκπληκτικό πλισέ του φορέματός της. Το δεξί μέρος του ρούχο διαφοροποιούνταν από την ίσια, κατά τα άλλα, γραμμή του φορέματος και διέθετε ένα πλισέ πάνελ στο ίδιο ombre εφέ με το υπόλοιπο ρούχο, κάνοντας τη σιλουέτα του ρούχου πιο «περίπλοκη», άρα και πιο ενδιαφέρουσα. Η αντιπαράθεση του πλισέ, με τo neon κοραλί χρώμα και το ombre εφέ όλα λειτούργησαν ρολόι στο να προσφέρουν στην Σία Κοσιώνη μια από τις καλύτερές της εμφανίσεις ως τώρα. Και ναι, μπορούμε και επισήμως να πούμε ότι είμαστε πλέον φαν του στιλ της. There we said it.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency