CELEBRITY STYLE

Η Katie Holmes φόρεσε σουτιέν 520 δολαρίων και εννοείται πως ξεπούλησε μέσα σε μια ώρα

Evan Agostini/Invision/AP

Ήταν μια δροσερή μέρα στη Νέα Υόρκη και η Katie Holmes σκέφτηκε να κάνει μια βόλτα με την κόρη της Suri, στο Soho. Αποφάσισε να ντυθεί για την περίσταση και αντί να φορέσει ένα απλό τζιν και t-shirt ή ένα καλοκαιρινό φορεματάκι (είπαμε ήταν δροσερή μέρα στη Νέα Υόρκη), είπε να κάνει μια κομψή και casual παράλληλα εμφάνιση. Μία που περιλάμβανε μια κασμηρένια, σταχτί (aka μια απόχρωση ανάμεσα στο γκρι και το καφέ) ζακέτα με κουμπιά και ένα σουτιέν -ας το πούμε bralette για να είμαστε πιο σωστές- στο ίδιο χρώμα και ύφασμα.

Διάβασε ακόμη: Katie Holmes και Jamie Foxx χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης. Η τελευταία κοινή εμφάνιση

Και να, λοιπόν, πώς ξέρουμε ότι ήταν δροσερή μέρα, γιατί μια που έκανε μια περίεργη κίνηση η Katie, μια που φύσηξε ένα αναπάντεχο, νεοϋορκέζικο αεράκι προς το μέρος της και καταλήξαμε να βλέπουμε μέσα από τη ζακέτα της. Και κάπως έτσι είδαμε το κασμιρένιο σουτιέν της ηθοποιού, παίρνοντας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του συνόλου της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@katieholmes212 out in NYC in KHAITE CASHMERE yesterday.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Feminine Unique (@khaite_ny) στις

 

Δες ακόμη: Η Katie Holmes ποζάρει με τη μαμά της. Τι χάρη, τι στιλ

Καλό που φύσηξε, λοιπόν, γιατί τώρα πάρα (μα πάρα) πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο, έχουν την ευτυχία να έχουν υπό την κατοχή τους το, φημισμένο πλέον, σουτιέν της Holmes. Δημιουργία του brand Khaite, το εν λόγω ρούχο, δεν κοστίζει και λίγα. Για την ακρίβεια, η τιμή του φτάνει τα 520 δολάρια, κοντά στα 471 σε ευρώ, ενώ η ζακέτα ξεπερνάει τα 1.350 ευρώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

KHAITE X LUISA VIA ROMA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Feminine Unique (@khaite_ny) στις

 Το σουτιέν του Khaite

Λίγα δεν τα λες για ένα σουτιέν, πολλά μάλιστα αλλά τι να κάνουμε που η ανέμελη αυτή κίνηση της Holmes, κατέληξε να αποκαλύψει το εσωτερικό του τοπ της και έκανε το brand να ξεπουλήσει. Γιατί σαφώς και το 470 ευρώ σουτιέν με το που το είδαν οι Αμερικανίδες (και όχι μόνο) έσπευσαν να το αγοράσουν με αποτέλεσμα να ξεπουλήσει σε μια ώρα.

Τα νέα επιβεβαίωσε η Catherine Holstein, καλλιτεχνική διευθύντρια του brand η οποία δήλωσε πώς «εννοείται ότι ξεπούλησε», όταν ρωτήθηκε για τη μοίρα του προϊόντος. Η ίδια μάλιστα είπε ότι το σετ αγόρασε η ηθοποιός μόνη της (δεν της δόθηκε δώρο από το brand) και ότι ανακάλυψε το Khaite από την στιλίστριά της Jeanne Young. Όταν μάλιστα, οι editors του thecut.com ρώτησαν την Holmes για το look αυτό που είχε τόση επιτυχία στις γυναίκες, η ίδια απάντησε: «Θέλω τα πάντα σε κασμίρ. Θέλω ένα κασμηρένιο σπίτι. Γιατί όχι ένα σουτιέν;». Εύλογη η απορία της, δε λέμε.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP