CELEBRITY STYLE

Kate Middleton – Meghan Markle: Η πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

AP Photo/Alastair Grant, Pool

Η Kate Middleton λίγες μέρες πριν έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά τη γέννηση του μικρού πρίγκιπα Louis. Επομένως, ο γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας είναι πρώτη επίσημη, κοινή εμφάνισή της μαζί με την Meghan Markle. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο δούκισσες φορούν τα καλά τους και πηγαίνουν στο ίδιο event. Επομένως είναι αναπόφευκτος ο σχολιασμός, ίσως και η σύγκριση.

Για να είμαι ξεκάθαρη από την αρχή, τόσο η Kate όσο και η Meghan ήταν εξαιρετικά κομψές. Η πρώτη φόρεσε για ακόμα μία φορά Alexander McQueen, τον οποίο σωστά εμπιστεύεται στις πιο απαιτητικές της εμφανίσεις, ενώ η δεύτερη δείχνει για ακόμα μία φορά την αδυναμία της στην Clare Waight Keller και στον οίκο Givenchy.

AP Photo/Alastair Grant, Pool

AP Photo/Alastair Grant, Pool

Ωστόσο, νομίζω ότι η Kate κέρδισε αυτή τη φορά τη Meghan στα σημεία. Αρχικά το χρώμα ήταν πιο τολμηρό αλλά όχι υπερβολικό. Ταιριαστό, τόσο στο χρώμα των μαλλιών της όσο και στην περίσταση. Είχε σωστή εφαρμογή, τονίζοντας την αδύνατη μέση της Kate, ενώ δεν μπορώ να μην αναφερθώ στους εξαιρετικά κολακευτικούς ώμους του φορέματος.

AP Photo/Alastair Grant, Pool

AP Photo/Alastair Grant, Pool

Από την άλλη το μπλε σκούρο που διάλεξε η Meghan είναι ένα χρώμα που έχουμε ξαναδεί να φοριέται σε τέτοιες περιστάσεις, τόσο από την ίδια όσο και από άλλες. Δεν είχε τίποτα λάθος είναι η αλήθεια, αλλά αυτό που βλέπεις είναι απλά ένα κομψό παλτό σε ίσια γραμμή.

Gareth Fuller/Pool via AP

Gareth Fuller/Pool via AP

Στη συνέχεια, συγκρίνοντας τα pumps που διάλεξαν, ο πόντος πάει και πάλι στην Kate. Οι βελούδινες μπορντό γόβες με το αντίστοιχο clutch έκαναν μία πολύ διακριτική και κομψή αντίθεση με το magenta φόρεμά της. Η Meghan πάλι προτίμησε την κλασσική μονοχρωμία και φόρεσε pumps στο ίδιο χρώμα με το πανωφόρι της.

AP Photo/Alastair Grant, Pool

AP Photo/Alastair Grant, Pool

Όπως καταλαβαίνεις και οι δύο ήταν υπέροχες, απλά η Kate μάλλον νιώθει πιο έτοιμη να τολμά στιλιστικά σε επίσημα events, ενώ η Meghan τα καταφέρνει καλύτερα με τα πιο casual outfits.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Alastair Grant, Pool