CELEBRITY STYLE

H Kate Middleton με γαλαζοπράσινο φόρεμα που θα κάνει ακόμα και τις φανατικές του μαύρου να αλλαξοπιστήσουν

Jeff Spicer/Pool via AP

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει εμφάνιση της Kate Middleton και από μέσα έχουμε ευχηθεί να την είχαμε κάνει πρώτες. Ή έστω να μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να αποκτήσουμε κι εμείς τα looks αυτά. Ακόμα κι αν δεν φοράει συνέχεια ρούχα μεγάλων οίκων μόδας, η εν λόγω γαλαζοαίματη ενδίδει σε ένα από τα πολλά προνόμια που της προσφέρει η θέση και το status της ως δούκισσα του Cambridge, με αποτέλεσμα να επιλέγει συχνά designer ρούχα. Δεν την κακολογούμε, το ίδιο θα κάναμε κι εμείς και ειδικά για το τελευταίο της outfit να πατούσαμε επί πτωμάτων γι' αυτό το πανέμορφο φόρεμα (είπε με μια δόση υπερβολής).

Διάβασε ακόμα: H Kate Middleton φόρεσε σκουλαρίκια κάτω των 5 ευρώ και ξέρουμε το brand

Η Kate, λοιπόν, έκανε από τις πιο όμορφες εμφανίσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα και μας εντυπωσίασε με την ενδυματολογική της επιλογή. Φορώντας ένα μάξι, μακρυμάνικο, μεταξωτό φόρεμα σε γαλάζια/πράσινη απόχρωση, η δούκισσα πρόσφερε από τις πιο κομψές εμφανίσεις της, ως τώρα.

Jeff Spicer/Pool via AP

Jeff Spicer/Pool via AP

Με μακριά, ημιδιάφανα φουσκωτά μανίκια, ανοιχτόχρωμη πράσινη ζώνη στη μέση και κυπαρισσί γόβες, η Kate ήταν η επιτομή της κομψότητας.

Jeff Spicer/Pool via AP

Jeff Spicer/Pool via AP

Δες ακόμη: H Kate Middleton αγαπά τα sneakers και σου βρήκαμε 5 στιλ που θα λατρέψεις

Το φόρεμα είναι του brand Soler σε συνεργασία με την πρώην editor του Harper’s Bazaar, Amanda Ross. Kοστίζει περίπου 670 ευρώ στο net-a-porter (το item έχει βγει ήδη sold out) και επέλεξε σε συνάντησή της με τον Πρίγκιπα Aga Khan στο Λονδίνο, ένα ρούχο άκρως κατάλληλο για την περίσταση.

 Screenshot από το net-a-porter

Αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο όμως, ήταν το χρώμα του φορέματος. Η bold απόχρωση του teal aka γαλαζοπράσινου χρώματος ήταν ένας έξυπνος τρόπος για να υποδεχτεί η Kate το φθινόπωρο στην εμφάνισή της, καταφέρνοντας ταυτόχρονα να προσφέρει μια διαφορετική εμφάνιση. Με τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου να είναι της μόδας φέτος, η δούκισσα παρέδωσε μαθήματα στιλ και πείθει ακόμα και τους πιο φανατικούς των ουδέτερων αποχρώσεων για να ενδώσουν στα bold χρώματα το φθινόπωρο.

Εμείς λέμε να το τεστάρουμε. Εσύ;

 

Κεντρική φωτογραφία: Jeff Spicer/Pool via AP