CELEBRITY STYLE

4 κομψά outfits της εγκυμονούσας Jessica Alba

Η Jessica Alba αγαπά τις midi φούστες και τα φορέματα, τα οποία στηρίζει πολύ και τώρα που διανύει την 3η εγκυμοσύνη της συνεχίζει να τα επιλέγει, δίνοντας μαθήματα κομψότητας.

Τολμά τα στενά φορέματα, ενώ δεν διστάζει να τα συνδυάσει με sneakers αλλά και με ψηλοτάκουνα. Με μία ματιά στο street style της καταλαβαίνεις ότι το μαύρο φόρεμα κυριαρχεί, χωρίς όμως να λέει όχι και στο λευκό. Το στιλιστικό παιχνίδι γίνεται με τα πανωφόρια, ενώ και τα αξεσουάρ έχουν ένα δικό τους ρόλο στο pregnant look της.

Μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της με λευκό, midi φόρεμα και ένα printed παλτό που έκανε πιο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα.

Με ένα μαύρο φόρεμα σε άνετη Α-γραμμή που κολακεύει το σωματότυπο και τονίζει το μπούστο της. Είναι ιδανική επιλογή για ένα κομψό, pregnant style.

Με την σχεδιάστρια Rebecca Minkoff στο πρόσφατο fahsion show της στη Νέα Υόρκη. Επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με ρομαντικά στοιχεία και το συνδύασε με ένα rock, leather jacket για να φέρει την ισορροπία.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί να φορεθεί το στενό, ελαστικό φόρεμα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, η Jessica Alba σου έχει τη λύση. Με slippers και ένα άνετο παλτό είσαι έτοιμη για όλες σχεδόν τις περιστάσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: Andy Kropa/Invision/AP, File