CELEBRITY STYLE

10 τρόποι για να είσαι καλοντυμένη χωρίς να ξοδέψεις ούτε ευρώ

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Το να είσαι καλοντυμένη και στιλάτη δεν είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Απόδειξη γι’ αυτό που σου λέμε είναι οι αγαπημένες μας celebrities, οι οποίες πολύ συχνά με έξυπνους συνδυασμούς δημιουργούν απλά, αλλά πολύ chic σύνολα. Το Instyle.gr σου δίνει δέκα tips.

Olivia Palermo

Φορέστε μια ζώνη πάνω από το αγαπημένο σας oversized πουλόβερ. Δεν είναι δύσκολο, ούτε απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη, αλλά αμέσως θα αναδείξει τη σιλουέτα σας και θα την κάνει πολύ πιο θηλυκή.

Georgia May Jagger

 

Επιλέξτε lace up μποτάκια με boyfriend jeans. Εδώ μην ψάχνετε το θηλυκό στοιχείο του συνόλου, αυτή η συμβουλή είναι για όλες εσάς που λατρεύετε το casual ντύσιμο και μπορείτε να το αναδείξετε. Μιμηθείτε την Georgia και αμέσως θα αποκτήσετε και εσείς κάτι από rock star -και ας μην έχετε τα γονίδια.

Βίκυ Καγιά

Φορέστε total black και επιλέξτε τουλάχιστον ένα αξεσουάρ σε πολύ έντονο χρώμα. Ναι, το απόλυτο μαύρο είναι πολύ στιλάτο αλλά μήπως ήρθε η ώρα να του δώσετε λίγο από την προσωπικότητά σας.

Kate Bosworth

Φορέστε το floral boho φόρεμά σας με σακάκι και μποτάκια. Αναμφισβήτητα αυτός ο συνδυασμός είναι unexpectedly chic και μάλιστα είναι ιδανικός για να φορέσετε το φλόραλ όταν η θερμοκρασίες είναι χαμηλές.

Jessica Alba

Ένα στενό πουλόβερ, μια μακριά φούστα και ένα ζευγάρι απλά μαύρα πέδιλα είναι το πιο θηλυκό σύνολο για τις καθημερινές σας βόλτες. Μην ξεχνάτε πως πλέον δεν χρειάζεται να περιμένετε το καλοκαίρι για να φορέσετε τα αγαπημένα σας πέδιλα.

Ζέτα Μακρυπούλια

Κάντε το σύνολό σας πιο ενδιαφέρον μόνο με ένα ζευγάρι παπούτσια. Ακόμα και αν το outfit που θα επιλέξετε αποτελείται από απλά, basic κομμάτια, ένα ζευγάρι εντυπωσιακές, ψηλοτάκουνες γόβες, είναι ικανές για να το απογειώσουν.

Lily Collins

Φορέστε τη σαλοπέτα σας με σακάκι και oxfords. Το αγαπημένο κομμάτι που έχει κάνει δυναμικό comeback μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένας είναι και αυτός που σας προτείνουμε.

Danie Kruger

 

Φορέστε το pyjama top σας με κοντό σορτς και pointed flats. Αυτό είναι ακόμα ένα μη αναμενόμενο σύνολο, το οποίο είναι ιδανικό για τις φθινοπωρινές βόλτες, αποφύγετε όμως να το επιλέξετε στο γραφείο.

Ashley Olsen

Χαρίστε πιο stylish διάθεση στην κλασική μαύρη full skirt με ένα oversized μαύρο πουλόβερ. Ιδανικά ολοκληρώστε το σύνολο με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες όπως έκανε η Ashley.

Alexa Chung

Ρίξτε στους ώμους σας ένα πουλόβερ. Το “ρίξε κάτι στην πλάτη σου για να μην κρυώσεις” που μας έλεγε η γιαγιά, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Σίγουρα μας προστατεύει από οποιοδήποτε αεράκι, αλλά δίνει και μια πολύ stylish νότα στο σύνολό μας.

Διαβάστε ακόμα στο InStyle.gr

Αποκλειστικό: Ο Χρήστος Μπαϊραμπάς μας αποκαλύπτει τα μυστικά για τα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα

Dark Beauty: Πως θα αντιγράψετε τα μπορντό χείλη της Demy