CELEBRITY STYLE

Το safari look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η επιτομή της κομψότητας

Δεν έχουμε πολλά να πούμε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, γιατί ό,τι έχουμε να πούμε το ξέρεις. Το βλέπεις. Είναι πανέμορφη. Είναι έξυπνη. Έχει τρόπους. Είναι γλυκιά και ευγενική. Ό,τι βλέπεις, αυτό «παίρνεις», γι’ αυτό και το μοντέλο έχει τόση επιτυχία στην χώρα μας. Γιατί είναι αυθεντική.

Να, με τούτα και με εκείνα, ξέχασα να σου πω το βασικότερο χαρακτηριστικό της: την καλή αίσθηση του στιλ. Έχει καθημερινή επαφή με τη μόδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι «πρέπει» να έχει καλό στιλ. Κάπως έμφυτα φαίνεται να της βγαίνει, λοιπόν, γι’ αυτό και υποστηρίζει άψογα όλες τις εμφανίσεις της.

Η πιο πρόσφατη δεν είναι εξαίρεση. Το μοντέλο βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Sedona στην Αμερική για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Όσο είναι εκεί, η Ηλιάνα έχει ανεβάσει αρκετές από τις εμφανίσεις που έχει κάνει, οι οποίες είναι όλες πολύ ενδιαφέρουσες.

Αυτή που μας τράβηξε πραγματικά την προσοχή είναι ένα ανοιξιάτικο, casual look το οποίο μας δίνει “safari vibes”. Το σύνολο του μοντέλου ταίριαξε απόλυτα με το σκηνικό της ερήμου στο οποίο φωτογραφήθηκε, κάνοντας μας να πιστεύουμε ότι όντως πρόκειται να πάει για σαφάρι. Στο πιο κουλ, stylish σαφάρι βέβαια. Αλλά ας εξετάσουμε καλύτερο το look.

Λίγα λόγια για το look

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Safari ready #ad @hm #HMStudio #SS19 #HMHellas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

 

Η Ηλιάνα σε συνεργασία με την H&M Hellas, επέλεξε ένα σύνολο γεμάτο swag. Φόρεσε ένα χακί τζιν παντελόνι με τσέπες και ένα τζιν μπουφάν στην ίδια απόχρωση. Οι τσέπες και η oversized σιλουέτα των δύο ρούχων, προσφέρουν μια πιο casual, utilitarian αισθητική, ενώ το παντελόνι ξεκάθαρα θυμίζει τα υφασμάτινα παντελόνια που συχνά βλέπουμε να φοριούνται όταν πάει κάποιος για σαφάρι. Τη safari αισθητική ανάδειξε ακόμη περισσότερο ολοκληρώνοντας το σύνολο με ένα μπεζ jacket σε Α γραμμή.

Τα αξεσουάρ

Η Ηλιάνα «επέτρεψε» στα ρούχα να εκφράσουν τη σαφάρι αισθητική του συνόλου, παρ’ όλα αυτά, πρόσφερε μια πιο σύγχρονη και κουλ ματιά σε αυτό, με τα “ugly” αθλητικά παπούτσια που επέλεξε να συνοδεύσουν το look. Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα παπούτσια, τις τελευταίες σεζόν είναι τα chunky sneakers τα οποία, στην περίπτωση της Ηλιάνας έδωσαν λίγο swag στην εμφάνισή της. Συνόδευσε το σύνολο με ένα ζευγάρι κλασικά στρογγυλά RayBan γυαλιά ηλίου που ταίριαξαν απόλυτα με τις γήινες αποχρώσεις της εμφάνισή της αλλά και του φόντου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/ilianapapageorgiou