CELEBRITY STYLE

Η Amy Schumer απορρίπτει τη μόδα στο εξώφυλλο της Vogue

Αν είναι για κάποιον αυτή η χρονιά, είναι της Amy Schumer: world tour, αυτοβιογραφία που βγαίνει τον Αύγουστο και στην 4η σεζόν του "Inside Amy Schumer" -τώρα το μεταφορικό κερασάκι στην τούρτα. Με την Anna Wintour στο πλευρό της, βρίσκεται στο εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Ιουλίου 2016.

 

Αρχικά, επιτέλους. Οι γυναίκες διαπρέπουν στον χώρο της κωμωδίας, αλλά έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε μία αστεία γυναίκα στο εξώφυλλο της βίβλου της μόδας. Δεύτερον, δείχνει υπέροχη. ο editor Tonne Goodman την έντυσε με κόκκινο Dolce&Gabbana για το εξώφυλλο και με looks από The Row, Naeem Khan και Zac Posen μέσα στο τεύχος. Σε μία από τις φωτογραφίες είναι από πάνω μέχρι κάτω με  βραδινή καπαρντίνα Alexander McQueen, πράγμα το οποίο συνδέεται άμεσα με τη φιλοσοφία της περί μόδας που εξηγεί στη συνέντευξη:

Δεν πιστεύω πως είναι χαζό -δεν υπάρχει λογική αιτιολογία. Απλά δεν μου ταιριάζει.

Δείχνει προς το κολάν και το φαρδύ της τζάκετ. “Απλά έχω αυτή τη δικαιωματική αίσθηση πως θα έπρεπε να νιώθω άνετα όλη την ώρα, σαν να μπορώ να πάω για ύπνο οποιαδήποτε στιγμή με αυτό που φοράω.”

Σε καταλαβαίνουμε. Αν και αυτό δεν εξηγεί τη φωτογραφία που φοράει σπάντεξ από πάνω μέχρι κάτω. (Μήπως υπάρχει κάποια συνωμοσία με τις Kardashians για να θεωρείται το σπάντεξ, ρούχο;;)