CELEBRITY STYLE

Οδηγός αγοράς: Το λεοπάρ καπέλο της Gigi Hadid είναι το αξεσουάρ που θέλουμε εδώ και τώρα

Άλλη μια fashionista έρχεται να μας επιβεβαιώσει ότι η μόδα της δεκαετίας του 2000 είναι πιο επίκαιρη από πoτέ. Η Gigi Hadid, σαν fashion icon που είναι, φόρεσε ένα από τα πιο κουλ αξεσουάρ που είναι βγαλμένο από τα 00s, το οποίο προσέδωσε ένα σίγουρα έξτρα ενδιαφέρον στην εμφάνισή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

après ski-week

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

 

Το γνωστό μοντέλο, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram φορώντας ένα λεοπάρ bucket hat. Το αξεσουάρ αυτό, έχει κάνει χαμό τελευταία, μιας και στο πλαίσιο των Εβδομάδων Μόδας τον προηγούμενο μήνα, οίκοι όπως ο Dior, Gucci, Fendi, Prada κ.ά. συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους το εν λόγω ρετρό καπέλο.

Η Hadid πόσταρε δυο selfies φορώντας το λεοπάρ καπέλο, το οποίο πρόκειται για δημιουργία του Ουκρανού σχεδιαστή καπέλων, Ruslan Baginskiy.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

RB leo bucket hat #buckethat #ruslanbaginskiy #hat #hatabouttown #milliner #millinery #gigihadid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ruslan Baginskiy (@ruslanbaginskiy_hats) στις

 

O σχεδιαστής είναι γνωστός για τα “baker boy” καπέλα του, τα οποία έχουν φορέσει γυναίκες, όπως οι Zoe Kravitz, Bella Hadid, Romee Strijd, Madonna κ.ά.

 

«Ο Ruslan εμπνεύστηκε από την αισθητική των 00s. Η Gigi τραγουδούσε και χόρευε τραγούδια της Britney (Spears) και του Justin (Timberlake) στο Instagram που ήταν τόσο της εποχής», δήλωσε εκπρόσωπος του σχεδιαστή στο bazaar.com.

Τη δεκαετία του 2000, πρόσωπα σαν την Britney Spears και τον Justin Timberlake ήταν άκρως συνδεδεμένα με τη μόδα της εποχής αυτής και συγκεκριμένα με τα bucket hats. Τις τελευταίες σεζόν, τα bucket hats έχουν επιστρέψει στη μόδα, με πολλές γυναίκες και άνδρες να τα φορούν συνέχεια, προσφέροντας stylish εμφανίσεις.

Εμείς κάναμε μια διαδικτυακή βόλτα στην αγορά και βρήκαμε τα πιο κουλ bucket hat, συμπεριλαμβανομένου και εκείνο του Ουκρανού σχεδιαστή που φόρεσε η Gigi Hadid.

 

Καρό μάλλινο bucket hat, Ruslan Baginskiy

 

Τζιν bucket hat, Marks & Spencer

 

Μαύρο bucket hat, H&M

 

Λεοπάρ bucket hat, Mango

 

Καπέλο βροχής animal print, Zara

 

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/gigihadid/