CELEBRITY STYLE

Αν αγαπάς το total black, πρέπει να δεις πώς το φόρεσε η Gigi Hadid

Η Gigi Hadid αυτές τις μέρες θα μας απασχολήσει αρκετά. Είτε από το catwalk, είτε από τις εμφανίσεις της στα διάφορα events, η Gigi Hadid θα δώσει πολλές αφορμές για στιλιστικούς σχολιασμούς με τις εμφανίσεις της, όπως με αυτήν που έκανε πρόσφατα στα εγκαίνια του Wardrobe.NYC Concept Store στο Soho της Νέας Υόρκης.

To 23χρονο μοντέλο εμφανίστηκε με ένα total black outfit, που είτε είσαι φανατική αυτού του στιλ, είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι θα θες να το αντιγράψεις. Ουσιαστικά, δεν πρόκειται για κάποιον ευφάνταστο συνδυασμό, αλλά για πολύ σωστές επιλογές των κομματιών που το αποτελούν.

Η Gigi φόρεσε ένα stretch μαύρο παντελόνι, το οποίο κατέληγε πάνω από τα μαύρα, flat booties της, συνδυάζοντάς το με ένα επίσης εφαρμοστό μαύρο ζιβάγκο. Από πάνω, όμως φόρεσε ένα μαύρο πουκάμισο σε ίσια, άνετη γραμμή, που έκανε τη διαφορά στο αποτέλεσμα. Το πουκάμισο ήταν κουμπωμένο από τον γιακά κι ως τη μέση, ενώ είχε σηκώσει τα μανίκια του, αλλάζοντας έτσι οπτικά όλο το outfit.

Την μονοτονία του μαύρου έσπασε με ένα ασπρόμαυρο τσαντάκι του οίκου Prada, το οποίο είχε ακριβώς τη δοσολογία του λευκού που έπρεπε, έτσι ώστε να μην χαλάσει η αρμονία του υπόλοιπου look.

My tip: Πρόκειται για ένα outfit που κολακεύει τη σιλουέτα σου, αρκεί να κάνεις τη σωστή επιλογή όσον αφορά στο πουκάμισο. Ανάλογα με τον σωματότυπό σου πρέπει να φροντίσεις να έχει το σωστό μήκος και την ιδανική γραμμή. Αν για παράδειγμα, θες να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά, τότε πρέπει να σταματά αρκετά πάνω από το γόνατο, ενώ αν θες να μακρύνεις οπτικά τον κορμό σου, καλό είναι να επιλέξεις ένα πιο μακρύ πουκάμισο.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/gigihadid