CELEBRITY STYLE

Το look της Γιάννας Αγγελοπούλου στη Βουλή και η ένστασή μας για το παντελόνι

Eurokinissi

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι πλήρως προετοιμασμένη για το project, «Ελλάδα 2021». Ως πρόεδρος της επιτροπής μίλησε στη Βουλή για τις ενέργειες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου του 1821. Σημαντικά τα όσα είπε αλλά να δούμε και πιο αναλυτικά το outfit της.

Δες ακόμη: Η Νόνη Δούνια στην ορκωμοσία της νέας Βουλής φοράει το It χρώμα της σεζόν. Μόδα vs Πολιτική: 1-1

Eurokinissi

Eurokinissi

Η κα Αγγελοπούλου εμφανίστηκε στη Βουλή με ένα σχεδόν άψογο σύνολο. Φορώντας ένα total outfit στην απόχρωση του γκρι του πάγου, το σύνολό της ήταν στα όρια της τελειότητας. Δεν ήταν όμως. Αλλά ας εξετάσουμε καλύτερα την εμφάνισή της:

Ακόμη: Η Νόνη Δούνια στο Προεδρικό Μέγαρο με dreamy nude φόρεμα. Μέχρι και η Σταχτοπούτα θα ζήλευε το look

Το total γκρι outfit

Eurokinissi

Eurokinissi

Η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι μια γυναίκα που κάνει πάντα προσεγμένες εμφανίσεις. Έχει πρόσβαση στις δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας, πράγμα που σημαίνει ότι συχνά επιλέγει designer ρούχα για τις εμφανίσεις της. Παρ’ όλα αυτά, θα μπορούσε πολύ εύκολα τα ρούχα που επιλέγει να είναι κακόγουστα. Το αν η ταμπέλα των ρούχων μιας γυναίκας ή ενός άνδρα αναγράφει το όνομα κάποιου αναγνωρισμένου fashion house δεν λέει απολύτως τίποτα για το στιλ κάποιου ή κάποιας. Η αισθητική είναι είναι αυτό που κρίνεται τελικά. Η Γιάννα Αγγελοπούλου, λοιπόν, έχει τη δική της αισθητική και είναι μια που λειτουργεί θετικά για την ίδια τις περισσότερες φορές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, λοιπόν, το γκρι του πάγου σύνολο έκανε  ένα ενδιαφέρον contrast με το καφέ background της αίθουσας.

Eurokinissi

Eurokinissi

Πιστεύουμε ότι αυτό ήταν καλά μελετημένο πριν γίνει η επιλογή της απόχρωσης αυτής. Λεπτομέρειες σαν αυτές είναι που σκέφτονται πολλές καλοντυμένες γυναίκες, οπότε το γεγονός ότι το σκέφτηκε λέει πολλά. Επίσης, η απόχρωση αυτή είναι κατάλληλη για την περίσταση, ταιριάζει στο στιλ, την επιδερμίδα της, χωρίς όμως να θεωρείται βαρετή ή συντηρητική.

Το σακάκι με τους έντονους ώμους πρόσφερε ένα αυστηρό αλλά και fashion forward αποτέλεσμα με την ντραπέ, μεταξωτή μπλούζα από μέσα να προσφέρει ένα πιο ρομαντικό ύφος, εξισορροπώντας έτσι τα επίπεδα της αυστηρότητας του blazer.

Το σατέν παντελόνι που δεν «κόλλαγε» με το σύνολο

Eurokinissi

Eurokinissi

Όσο επιτυχημένο ήταν το πάνω μέρος του outfit της, τόσο διαφωνούμε γι’ αυτό από τη μέση και κάτω. Για το σύνολό της επέλεξε ένα σατέν, εφαρμοστό παντελόνι στην ίδια απόχρωση με την ντραπέ μπλούζα. Η διαφωνία μας δεν είναι στο αν ταιριάζει με το υπόλοιπο outfit το παντελόνι, αλλά επικεντρώνεται στο στιλ του. Δηλαδή, θα πρόσφερε ένα πιο σύγχρονο αποτέλεσμα, αν είχε επιλέξει ένα υφασμάτινο παντελόνι στην ίδια απόχρωση με το σακάκι, ένα το οποίο, κατά τη γνώμη μας, θα έπρεπε να είχε μια ελαφρώς πιο χαλαρή γραμμή από το εφαρμοστό σατέν που τελικά φόρεσε.

Θα πρόσφερε ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα και ένα πιο δυναμικού ύφους σύνολο με το οποίο θα μπορούσαν να ταυτιστούν περισσότερες γυναίκες. Όσο κι αν ένα σατέν δεν είναι το μεγαλύτερο fashion faux pas που έχουμε δει ποτέ, λόγω υφάσματος ένα τέτοιο παντελόνι δεν μπορεί να υποστηριχθεί από πολλές γυναίκες. Επέλεξε ένα ρούχο που αντιπροσωπεύει το στιλ της, αλλά με το διαφορετικό στιλ παντελονιού θα μπορούσε πιο εύκολα μία γυναίκα να ταυτιστεί. Φυσικά, αυτό δεν πρέπει να είναι ο στόχος κάθε διάσημης κυρίας της χώρας μας και όπως και να έχει στην συγκεκριμένη περίπτωση, το look της Γιάννας Αγγελοπούλου μάς προκάλεσε «κάτι». Το συναίσθημα του (σχεδόν) θαυμασμού για την εμφάνισή της.

 

Κεντρική φωτογραφία: Eurokinissi