CELEBRITY STYLE

Η Emily Ratajkowski σου δείχνει το χρώμα που θα φορεθεί πολύ το καλοκαίρι

AP IMAGES

Η Emily Ratajkowski είναι περισσότερο γνωστή για τις sexy αναλογίες της και το υπέροχο πρόσωπό της, αλλά συχνά απασχολεί και με τις στιλιστικές επιλογές της. Μπορεί να κάνει τη διαφορά στο street style, αλλά όταν πρόκειται να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί, μένει πιστή στα αισθησιακά φορέματα και στις αέρινες εκδοχές τους.

Πρόσφατα, έκανε μία εμφάνιση στα Dialy Front Row’s Awards στο Los Angeles που μάλλον θα σου θυμίσει καλοκαίρι. Επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα σε μία παστέλ κίτρινη απόχρωση που χωρίς αμφιβολία είναι ιδανικό για τις επίσημες καλοκαιρινές εμφανίσεις.

AP IMAGES

Jordan Strauss/Invision/AP

Το φόρεμα του οίκου Jacquemus, η Emily Ratajkowski συνδύασε με ένα πράσινο τσαντάκι και statement σκουλαρίκια με πέτρα σε επίσης πράσινο χρώμα που έκαναν μία πολύ ωραία αντίθεση με το κίτρινο του φορέματος.

AP IMAGES

Jordan Strauss/Invision/AP

Αν λοιπόν, έχεις αμφιβολία για το χρώμα τότε η Emily Ratajkowski μπορεί να σε βοήθησε. Εξάλλου, το καλοκαίρι οι γάμοι και οι βαφτίσεις δεν λείπουν σχεδόν από κανένα πρόγραμμα, επομένως ένα αέρινο φόρεμα είναι απαραίτητο. Και μην ξεχνάς ότι το κίτρινο αναδεικνύει και τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP