Η Emily Blunt γεννήθηκε για να φορέσει μπλε Schiaparelli

Η τελευταία εμφάνιση της Emily Blunt άγγιξε την τελειότητα. Τι άλλο να έκανε δηλαδή;

Λίγο πριν την εκπνοή του 2018 θα ήθελα να κάνω μία δήλωση για να την κατοχυρώσω ενώπιόν σας. Η Emily Blunt είναι η πιο στιλάτη διάσημη γυναίκα της χρονιάς. Κατοχυρώθηκε. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν εξαιρετική, όπως και όλες οι υπόλοιπες που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό. Μακρύ μπλε φόρεμα Schiaparelli σε στιλ γοργονέ και με τονισμένα μανίκια.

Το βράδυ της Τετάρτης (12/12) περπάτησε στο μπλε χαλί του Royal Albert Hall για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της ''Mary Poppins Returns''. Ασορτί φόρεμα με χαλί χωρίς αυτό να μειώνει την αξία της στιλιστικής της επιλογής. Το αντίθετο.

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Η Emily Blunt αντιμετωπίζει τον χαρακτήρα της Poppins, ως έναν εναλλακτικό superhero, μία γυναίκα που χαρίζει στους ανθρώπους ό,τι χρειάζονται και συμπληρώνει ότι θα πλήρωνε για να ξαναπαίξει αυτό τον ρόλο.

Η νέα περιπέτεια ακολουθεί τον Michael Banks (Ben Whishaw) και την Jane Banks (Emily Mortimer), που είναι τώρα ενήλικες στη δεκαετία του 1930 στο Λονδίνο. Ο Michael έχει τρία δικά του παιδιά. Μετά από μια τραγική απώλεια στην οικογένεια, δέχονται την επίσκεψη της Mary Poppins η οποία φυσικά φέρνει χαρά και ιδιοτροπία στην οικογένεια.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ